Prieka darbnīca 15.februārī plkst.12:00 TIEK ATCELTA!

Prieka darbnīca 15.februārī plkst.12:00 TIEK ATCELTA!

13. Feb 2015, 14:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveicinātas, dārgās projekta "Labākā sieva 2015" dalībnieces!

Man ir ļoti žēl, ka mūsu projekts kļuva par iemeslu tādam nopietnam konfliktam, kas tik strauji attīstījās MK plašumos, man tas bija negaidīti, un ko tādu nebiju paredzējusi.

Pat iedomāties bija grūti, ka vidē, kura šķiet it kā no politikas un nacionālajiem konfliktiem, kā arī starptautiskajām pretrunām norobežojusies, varētu notikt kas tāds. Galu galā, Māmiņu Kluba sirdī ir brīnišķīgākā cilvēces puse, Sievietes.

Patiesībā man kļuva bail par to, ka, ja reiz šādi konflikti rodas starp sievietēm, tad tas tomēr ir tāds kā "trauksmes zvaniņš". JO sievietes ir miera un nosvērtības nesējas. Mūsu uzdevums, kā reiz arī ir dāvāt mīlestību un pieņemšanu, Patiesā sieviešu daba spēj izmainīt pasauli, un tikai ar vienu  - patiesi spēcīgu beznosacījumu mīlestību, ticības spēku un mieru mēs varam apturēt par apbruņotus konfliktus.

Meitenes mīļās, tas tiešām ir BAISI. Apskatieties apkārt, redzēsiet, kas tagad notiek Ukrainā, tas ir drausmīgs asiņains karš, kas sācies un ar tādu stihiju attīstas tieši tādu nesaskaņu dēļ.

Manuprāt, katram no mums ir jānes personīga atbildība, ja kādā veidā tiek ielikts spēks, enerģija tajā, lai attīstītu šādu nacionālo konfliktu. Padomājiet, katrs komentārs var izsaukt vilni, ko nav iespējams kontrolēt un apturēt.

Es vēl gribu atvainoties visiem tiem brīnišķīgajiem cilvēkiem, kas ieguldījuši un turpina ieguldīt enerģiju, entuziasmu un mīlestību šajā projektā. Tikai pateicoties šādiem cilvēkiem šis projekts dzīvo un attīstas jau piecu gadu garumā. Aizdomājieties uz mirkli: projekts eksistē tik ilgi, un tajā nav ielikts ne centa, tas nozīmē, ka tas cilvēkiem ir vajadzīgs!

Saistībā ar šo notikumu esmu pieņēmusi lēmumu atcelt "Prieka darbnīcu", kam bija jānotiek šajā svētdienā.

Es uzskatu, ka tikai tā var likt lielu un treknu punktu visam un pātraukt iespējamās tālākās provokācijas.

Patiesi ticu uz jūsu sapratni. Nekad neaizmirstiet to, ka jūsu rokās ir viss, tāpēc, ka mēs šajā pasaulē esam ienākušas kā sievietes, tātad mums ir spēks un iespēja padarīt šo pasauli labāku.

Alika

FOTO AUTORS JŪLIJA MAŽORA

MĀMIŅU KLUBA NOTEIKUMI

www.maminuklubs.lv neatbild par rakstiem/forumā pievienotajiem komentāriem, kā arī patur tiesības izdzēst komentārus un/vai izveidotās tēmas, kā arī ziņot par to tiesību sargājošām iestādēm, ja:

  • komentārs ir pretrunā ar Latvijas Republikas vai starptautiskajām tiesību normām;
  • komentārs izveidots ar nodomu aizskart kāda jūtas, aizliegts izvietot komentārus ar mērķi mainīt kāda dalībnieka viedokli, aizliegts komentāros apspriest citu portāla dalībnieku personīgās vērtības, ja viņš pats nav izrādījis interesi to darīt;
  • komentārs satur nesaskaņotu reklāmu ar www.maminuklubs.lv;
  • komentārs ir cilvēka godu vai cieņu aizskarošs;
  • komentārs satur pornogrāfiskus materiālus, tāpat aizliegts ir arī izvietot komentārus ar tādu materiālu saturošām interneta vietnēm.
  • komentārs ir neētisks, draudošs, aizskarošs, apmelojošs, neslavu ceļošs, neķītrs, zaimojošs, rasu vai nāciju naidu veicinošs, piedauzīga rakstura (tai skaitā attēls vai video). 

Aicinām neizmantot slēptas vai tiešas necenzētas piezīmes, nekorektus izteicienus, aizliegts aizvainot kādu no portāla lietotājiem tiešā vai netiešā veidā, tāpat aizliegts ir izrādīt necieņu pret portāla lietotājiem.

sandux sandux 13. Feb 2015, 19:44

Ļoti, ļoti žēl!☹

13. Feb 2015, 18:48 Bruņurupuce

Piekritu!!!

Cielavinna Cielavinna 13. Feb 2015, 18:41

Zzeel! Ceru, ka taam dazzaam mammaam ssii buus maaciiba. Beediigi paliek no taa, ka tagad krievu mammas domaa ka latviessu mammas ir mezzones....

pandulaacis pandulaacis 13. Feb 2015, 17:50 Vivai

Baigi forši, žēl, ka nedzīvojam Rīgā.

nosiguldas nosiguldas 13. Feb 2015, 17:30

piekrītu Alika, nav svarīgi kādā valodā runā cilvēks,svarīgi, lai jebkurā situācijā cilvēks paliek cilvēks. Es jau minēju, ka man kā latvietei ir kauns par komentāriem, kas bija veltīti šim pasākumam.

cecii cecii 13. Feb 2015, 16:20

Ļoti pareizs lēmums no MK puses. Negribu nostāties neviena pusē, man arī nav nekādu tiesību izteikties, jo konkursā nepiedalos, bet... arī mani tīri cilvēciski pārņēma sašutuma vilnis, ka pasākumu vadīs svešvalodā. Tas joprojām ir un būs sensitīvs jautājums. Naida pilnie komentāri bija mājiens, ka nekāds nāciju izlīgums diemžēl reālajā dzīvē nav noticis. Uz to norādīja arī nesenais negāciju pilnais blogs par čigāniem.
Meitenes, būsim tolerantas un kā tur tas kaķis Leopolds teica...

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 13. Feb 2015, 14:53

Psiholoģe ar šo vēlējās pielikt treknu punktu diskusijām un nacionālisma jautājuma risināšanai.

pandulaacis pandulaacis 13. Feb 2015, 14:42

Žēl. Tās, kuras tiek, būtu labi pavadījušas laiku. Man gan ir aizdomas, ka šis paziņojums uzjundīs vēl vienu pārmetumu vilni - proti, meitenes no otra portāla nāks un aizrādīs, ka mēs esam vainojamas pie pasākuma atcelšanas.