Preces mājai

Preces mājai

10. Oct 2016, 12:34 laurlapa laurlapa

Preces mājai lielākoties iegādājos SPONTĀNI - vai, nu, staigājot pa veikalu, pieejot pie plaukta, un atceroties, ka, jā, šo lietu MĀJĀS VAJAG, vai arī pamanot akciju, konkrētai lietai. 

Lielākoties preces mājai iepērku dzīvesvietai vistuvākajā veikalā Maxima XX, jo tomēr preces mājai: tualetes papīrs, mazgāšanas līdzekļu pudeles, veļas pulvera pakas, utt. IEPIRKUMA GROZĀ un IEPIRKUMA MAISĀ AIZŅEM DAUDZ VIETAS, līdz ar to patīk, ka iepirkšanās ir tuvāk mājām un nav tālu un smagi jānes. 

Mēdzu arī Maxima akciju avīzēs sekot līdzi akcijām, lielākoties, visvairāk TIEK GAIDĪTA 40% akcija atkritumu maisiem un saimniecības lupatiņām. Pārējais, kā iepriekš minēju tiek iegādāts spontāni, protams, ŅEMOT VĒRĀ CENU, un, ja tajā brīdī, kad mājās vajag, šai lietai ir atlaide, tas ir pavisam lieliski. 

20161010122817-38825.jpg

Vienīgais, ko pērku citā veikalā, tas ir veļas pulveris. To pērku Cenuklubā - lielajā iepakojumā. Vispār esmu iecienījusi visas preces mājai pirkt lielajos iepakojumos. Ja, kādreiz kādu svarīgu sīkumu esmu piemirsusi nopirkt (piem.veļas ziepes, trauku mazgājamo līdzekli), tad nopērku to arī citā veikalā: Drogās, Mego, Prisma, Rimi.

Traukus pēdējā laikā neesmu pirkusi, ja, nu vienīgi plastmasas trauciņus piknika vajadzībām, kurus esmu pirkusi Maxima vai Prisma. 

Par instrumentu iegādi manā ģimenē ir atbildīgs vīrs, kurš pa laikam tos iegādājas veikalā Depo vai Kurši. 

Mājas uzkopšanā man SVARĪGA LOMA IR DEZINFEKCIJAS LĪDZEKLIM, kuru īpaši izmantoju īpaši rudens, ziemas sezonā, tuvonoties gripas laikam. To esmu iegādājusies būvniecības veikalā Kurši.

20161010122908-69557.jpg

Tāpat, man somā vienmēr ir roku dezinfekcijas līdzeklītis mazā, ērtā iepakojumā, kuru iegādājos veikalā Jysk vai Drogas. Šos dezinfekcijas līdzekļus NOTEIKTI IESAKU CITIEM! 

20161010122952-32393.jpg

Preces mājai pērku apmēram reizi mēnesī. 

Uzskatu, ka zīmolu preces noteikti ir labākas par parastajām precēm, bet tās, protams, ir dārgākas, tāpēc ne vienmēr dodu tām priekšroku. Ja, nu, vienīgi, ja ir atlaide - tad noteikti pirkšu zīmola preces. Katrā ziņā man nepatīk PIEĶERTIES konkrētam zīmolam, bet patīk EKSPERIMENTĒT. Un, ja veikalā parādās kāds jaunums, noteikti IZMĒĢINĀŠU. 

P.S. Noteikti visām saimniecēm ieteiktu TVAIKA SLOTU! To iegādājos jau laikā, kad gaidīju bērniņu, tagad tā ir liels palīgs ātrā istabas uzkopšanā, kad bērns tik daudz laika pavada uz grīdas spēlējoties, rāpojot. 

20161010123345-14069.jpg