9.augustā mācīsimies pīt bizes Māmiņu Kluba Vecāku skolā!

9.augustā mācīsimies pīt bizes Māmiņu Kluba Vecāku skolā!

07. Aug 2017, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Foto: pixabay.com

Protams, katrai no mums ir savi talanti. Un ne vienmēr mēs protam vairāk par divām, trim bižu pīšanas tehnikām. Tāpēc izveidota “Bižu pīšanas meistarklase mammam kopā ar meitām”, lai būtu iespēja apgūt jaunas un atšķirīgas bižu pīšanas tehnikas – franču bizes, vienpusējās franču bizes, holandiešu bizes, “ūdenskritums”, “puķīte”, “skujiņa”, “virvīte”, 4, 5 un vairāk šķipsnu pinumi, kā arī citas tehnikas. Arī tu gribi iemācīties pīt bizes? Gaidām ciemos!

 

Ja tava meita ir vismaz 3 gadus veca, pievienojies mums!

  • Varēsi trenēties, un tavu uzpīto bižu pinumu iemūžināsim fotogrāfijās, lai tās kalpo par piemiņu tev pašai!
  • Nodarbību dalībnieces saņems arī uzskates materiālus, lai varētu to izmantot kā “špikeri” mājās.

Nodarbības vada: “Košuma darbnīcas” vadošā meistare Laura Silniece

Dažādas bizes un bizītes joprojām ir modē! Tās var būt gan kā elegances elements, gan arī kā ikdienas matu rota tavai meitai vai tev pašai. Izmēģini arī ko ekstravagantāku, pārbaudītas klasiskas vērtības, un ļaujies izdomai!

Gribi arī TU iemācīties sev izveidot kolosālu frizūru ar bizēm? Tev tas šķiet neiespējami? Nekā neiespējama! Nāc, apgūsti dažādas bižu pīšanas tehnikas, ko varēsi pielietot ne tikai savu ikdienas un svētku frizūru veidošanā, bet veidojot meitiņas matus! Un meitām taču tik ļoti patīk būt skaistām kā princesēm!

Bižu meistarklasē prakstiki apgūsi dažādas bižu pīšanas tehnikas un uzzināsi, kā tās izmantot vienkāršos matu sakārtojumos. 

UZZINI VAIRĀK PAR  NODARBĪBU UN PIESAKIES TE>>