Pokaiņos notiks jogas un dejas nometne sievietēm

Pokaiņos notiks jogas un dejas nometne sievietēm

03. Oct 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 18. līdz 20. oktobrim Pokaiņu apkārtnē tiek rīkota nometne sievietēm, kuras laikā ikvienai dalībniecei būs iespēja iepazīt jogas jeb Šakti deju.Tiek uzskatīts, ka šis jogas veids ir ļoti dziedniecisks, stimulē pašapziņu un sievišķību, kā arī palīdz radīt iekšējo mieru un līdzsvaru. Nodarbībasvadīs Vineta Svelša, kas ir ilggadēja Šakti dejas pasniedzēja un ajūrvēdiskā konsultante Zviedrijā.

Šakti deja ir jaunums jogas pasaulē, kuru Latvijā pagaidām nav iespējams iepazīt, tamdēļ interesanti būs gan iesācējām, gan arī pieredzējušām jogas praktizētājiem. Nodarbību laikājogas vingrojumi tiek apvienoti ar dažādiem deju soļiem,stimulējot ķermeņa enerģijas un veicinot radošumu. Turklāt, nodarbības ir ļoti sievišķīgas un stiprina visas organisma sistēmas.

Agnese Guļāne, „Urban Yoga” vadītāja, jogas pasniedzēja un terapeite: „Šakti deja, joga, meditācijas, elpošanas tehnikas – tā ir prakse un pieredze, kuras laikā mums ir visas iespējas kļūt tādām, kādas vēlamies, un nokļūt tur, kur vēlamies, vienotībā un harmonijā ar savu iekšējo pārliecību jeb dvēseli. Turklāt, šādās nometnē sniegtais un saņemtais atbalsts dalībnieces pavada ļoti ilgu laiku. Pēc pieciem gadiem tu, iespējams, vairs neatcerēsies nometnes dalībnieču vārdus, bet atcerēsies kopā piedzīvoto.”

Nometnes dalībniecēm bez Šakti dejas stundām vēl tiks piedāvāta iespēja piedalīties Kundalīnī un Hatha jogas nodarbībās, kā arī apgūt un pašām pārliecināties par dažādu dziedniecības paņēmienu efektivitāti – emocionālās atbrīvošanas tehniku, ajūrvēdas un latviešu tautas medicīnas padomiem, ķermeņa čakrām un to līdzsvarošanu, jogas terapijas sniegtajām iespējām, dabīgu vielu izmantošanu mājas aptieciņāsun vēl. Tāpat arī ikviena nometnes dalībniece varēs pilsētas stresu nomazgāt īstā latviešu pirtī, nodoties jogas praksei un piedalīties gides vadītā ekskursijā pa Pokaiņu mežu.

Nometne „Sievišķība, veselība, dziedniecība” notiks 18.-20. oktobrī viesu namā Ausātas (Dobeles rajonā) pie Pokaiņiem.

Agnese Guļāne: „Nometne notiek prom no pilsētas burzmas, ļoti īpašos laukos pie latviešu svētvietas. Sievietēm tā ir iespēja atpūsties no ierastās vides un padomāt par sevi, savu labsajūtu, pieredzi, priekiem, brūcēm un cerībām vienlaikus. Šis laiks ir ļoti jēgpilni jāizmanto sev, jo tev tiek piedāvāti dažādi instrumenti, lai sev palīdzētu, lai augtu, dziedinātos, kļūtu vesela un laimīga.”

Nometni organizē „Urban Yoga” studija sadarbībā ar „Baltic Yoga Holidays”. Nodarbību grafiks, informācija par cenām un reģistrācija: info@urbanyoga.lv