Pludmales modes  tendences 2015

Pludmales modes tendences 2015

17. Jun 2015, 00:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas apakšveļas ražotāja V.O.V.A Lingerie un zīmola Queen Lingerie galvenā dizainere, kā arī jaunās, 2015.gada, peldkostīmu kolekcijas autore - Oksana Markeviča , sniedz ieskatu pludmales modes tendencēs.

Šogad peldkostīmu apdrukā  aktuāli ir koši tropu ziedu raksti un dažādas ģeometriskas figūras.

20150611122822-25639.jpg

20150611122829-35030.jpg

20150611122836-59768.jpg

Tāpat  aktuālas arī klasiskās pludmales krāsas -  baltā un zilā , kas izskatīsies izsmalcināt, pie kam- lieliski izcels ķermeņa iedegumu. Tāpat dažādas līnijas un izliekumi peldkostīmu rakstos, kas vizuāli padarīs augumu garāku. Jo vairāk  peldkostīmā smalku detaļu, ornamentu, rišu – jo vairāk tas izcels valkātājas ķermeņa aprises.

Jāatceras, ka  pludmales sezonai piederas ne tikai peldkostīma vien,-  krāšņi lakati, gurnu apsēji un pludmales kleitas- arī tā ir neatņemama pludmales modes sastāvdaļa, pie kam – tie lieti noderēs, ja plāno ne tikai sauļoties un peldēties, bet vēlāk apmeklēt arī kādu jūrmalas restorānu. Arī tie, plašā klāstā, krāsu gammā un fasonos pieejami Queen Lingerie un V.O.V.A Lingerie veikalos.

Oksana Markeviča uzsver arī to, ka tam, lai atstātu neaizmirstamu iespaidu pludmalē, jāizvēlas tieši savam ķermeņa un ādas toņa tipam piemērots peldkostīms. Lai atvieglotu izvēles procesu, dizainere sniedz arī pāris praktiskus padomus:

* ja Tavs ādas tonis ir ļoti gaišs iesakām izvēlēties peldkostīmus tādos toņos kā, piemēram, ceriņkrāsas, aveņkrāsas vai kādā no silti zilajiem toņiem, savukārt, ja ādas krāsa ir tumšāka - smilšu krāsas, zaļganu, okera vai jebkuru no siltajiem toņiem.

* Ja vēlies vizuāli pagarināt kājas, pievērs uzmanību biksīšu daļai, jo augstāks būs kājas izgriezums, jo garākas izskatīsies kājas.

* Ja Tava problēmzona ir vēdera daļa, tad vislabāk izvēlēties peldkostīma apakšdaļu ar vidukļa līniju, kas noslēdzas uz vēdera.

* Ja vēlies padarīt krūšu daļu apjomīgāku, izvēlies peldkostīma krūšturi ar push – up efektu, tas padarīs krūtis vizuāli apjomīgākas un piešķirs tām lielisku formu.

Ja vēlies nedaudz pietušēt ķermeņa nepilnības un pludmalē nodarboties arī  ar sporta aktivitātēm – lieliska izvēle būs kopējais peldkostīms, tas gan slaidina un pietušē problēmzonas, gan ir lieliski kombinējams ar svārkiem vai pludmales lakatu.

Tāpat kā pērn, arī šogad droši varam kombinēt peldkostīmu no diviem dažādiem komplektiem, kas dod lielisku iespēju notušēt vai izcelt konkrētas ķermeņa daļas. Piemēram, ja augšdaļa ir platāka par gurniem, tad augšdaļa jāizvēlas vienkrāsaina, bet apakšdaļa ar krāšņu apdruku, savukārt, ja ir vēlme izcelt augšdaļu, jāizvēlas augšdaļa ar lielu ziedu rakstu vai ģeometriskām figūrām.

20150611122857-87070.jpg

20150611122905-28992.jpg

20150611122914-99586.jpg

„Ne velti mūsu zīmolam ir tāds nosaukums – Queen Lingerie”, noslēgumā saka V.O.V.A Lingerie galvenā dizainere Oksana MarkevičaEsiet cēlas, esiet elegantas...esiet karalienes  arī pludmalē!” 

V.O.V.A Lingerie ir pieredzes bagāts ģimenes uzņēmums, kas 24 savos pastāvēšanas gados,  ir kļuvis par vienu no vadošajiem apakšveļas ražotājiem un eksportētājiem Baltijas valstīs. Iesākumā uzņēmuma galvenais eksporta tirgus bija NVS valstis, bet nu tām jau pievienojušās tādas Eiropas valstis kā Portugāle, Itālija, Francija, Rumānija, Bulgārija un Austrija. Tāpat  V.O.V.A Lingerie ir uzsācis sadarbību ar pasaules līmeņa zīmolu „La Perla”, kuras ietvaros V.O.V.A Liengerie dizaineru un citu speciālistu komanda šim zīmolam izstrādāja krāšņu apakšveļas kolekciju. 

Sekojot tirgus tendencēm, 2013.gadā  V.O.V.A Lingerie atklāja jaunu zīmolu - Queen Lingerie, kura galvenā specifika ir kvalitāte un komforts par saprātīgu cenu, bet misija – pierādīt ikvienai sievietei, ka tieši viņa ir pelnījusi būt karaliene gan sev, gan citiem, gan- visai pasaulei. Tā, divu gadu laikā tika atvērti 3 Queen Lingerie veikali Rīgā un 2 – Krievijā. Bet pavisam nesen tika atklāts  arī  Queen Lingerie veikals Valmierā.

20150611122936-55739.jpg

V.O.V.A Lingerie jaunā, 2015.gada peldkostīmu un pludmales tērpu  kolekcija gaidīs Jūs visos Queen Lingerie veikalos – tirdzniecības centros „Origo”, „Riga Plaza” un „Mols” un arī tirdzniecības centrā „Valleta”  Valmierā un V.O.V.A Lingerie veikalos – tirdzniecības centros „Domina”, „Galleria Riga” un Liepājā -  tirdzniecības centors „XL Sala” un „Kurzeme”.