Pirmās nedēļas blogs projektā "Tievējam kopā ar Jelgavas māmiņu klubu"

Pirmās nedēļas blogs projektā "Tievējam kopā ar Jelgavas māmiņu klubu"

27. Aug 2015, 21:51 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

20150827214701-69375.jpgLabdien, mani sauc Tatjana Dikuna es esmu 32 gadus jauna sieviete,esmu divu meitu mamma.Kad uzzināju par iespēju piedalīties šajā projektā bez šaubām nolēmu piedalīties!No pirmā rakstīšanas brīža zināju ka tikšu projektā.Nu lūk tā laimīgā dienā ir jau sen klāt ,un jau gandrīz nedēļu es sekoju sportiskajam grafikam.3reiz nedēļā eju uz Figūras Line masāžu trenažieri kurš palīdz aktivizēt limfas darbību,iekustināt vielmaiņas darbību.Process man patīk ne pateikšu ka iet viegli bet ir isturami. Sāku dzert vairāk ūdenī,jo ūdens palīdz tievēšanas procesam.vēl mums bija psihoterapeita grupas nodarbība kurā palīdzēja iepazīties tuvāk ar dalībniecēm un būt atklātam sev un palīdzēt viens otram..meklējam arī svara sakarus ar mūsu ikdienas dzīvi no kā un kāpēc ,jo kā mēs zinām svars ir mūsu aizsargs uz apkārtējiem notikumiem. Tā, vakar bija pirmā nodarbība Fitlanada,patika tas ka trenere centās uzmundrināt pievērsa daudz uzmanības tam ka mēs visi esam iesācēji.Vispār ar sportu esmu uz jūs..jebkuras sportiskās aktivitātes sagādā man grūtības.Šodien man būs konsultācija pie uztura speciālista.Bet par to kā man gāja konsultācijā un kādus ieteikumus man iedeva, es jums pastāstīšu nākamajā reizē.

20150827214719-57567.jpg

Sveikas mammas, draugi un atbalstītāji!

Tievējam kopā ar Jelgavas Māmiņu Klubu oficiāli sākās ar pirmdienu ( 24. 08. ) , bet atklāšana notika piektdienā ( 21.08. ) , līdz ar to pirmie uztraukumi. Projekta atklāšanas pasākumā tikām iepazīstinātas viena ar otru, kā arī visiem mūsu atbalstītājiem. Liels prieks par MaryKay sagatavotajām Dāvanu kartēm, kas mums visām nodrošinās lielisku iespēju izbaudīt skaistuma procedūras. Kā arī no Tuppenware pārstāvniecības ieguvām īpašumā skaistas, krāsainas ūdens pudeles, kas palīdzēs uzglabāt ūdeni dienas laikā atrodoties ārpus mājām...        ( skatīt fotogrāfiju ).

Nedēļas sākums aizsākās ar lielu uztraukumu, gan gaidot pirmo nodarbību uz "ruļļošanos" Figura Line ( skatīt fotogrāfiju ) , gan gaidot pirmās reportāžas par projektu un tā atklāšanas pasākumu. Esmu ļoti apmierināta ar mūsu " četrnieku", jo esam satuvinājušās jau pirmajā nedēļā un līdzpārdzīvojam viena par otru. Un galu galā, mēs tak esam foršas!!!

Visa šī nedēļa ir paskrējusi nemanot, no viena punkta uz otru, jo man katra diena ir saplānota sīki un smalki pa minūtēm. Ar meitenēm jau nosmējāmies, ka tagad dzīve bez tievēšanas projekta grafika nav iedomājama, grafiks vienmēr un visur tiek ņemts līdzi! Kad grafikā ir brīvdiena es strādāju veikalā, kad ir nodarbības, tad atdodos maksimāli visām nodarbībām + vēl fotogrāfēju. Laika ir ļoti maz un tas laikam šajā projektā būs viss grūtāk pieņemams. Bet es neskumstu , gan jau vēl paspēšu atpūsties. Vēl visā šajā ritējumā ir jāatrod laiks paēst, pagatavot un darīt to regulāri, bet mazās porcijās. Ar porciju lielumu man nav problēmu, bet saplānot katru ēdienreizi gan neatrodas laiks. Tāpēc ar nožēlu ir jāatzīstas, ka nedauz slinkoju ēšanā un zinu , ka tas nav labi. Kad tikšos ar Olgu ( mūsu uztura speciāliste ) , centīšos šo jautājumu risināt. Pielāgojot ēdienkarti manam tagadējām dienas ritējumam. Fotogrāfijā varat skatīt manas trešdienas ( 26.08.) vakariņas. 

  • Tvaicēta vistas fileja ar tomātiem. Salātu lapām, pētersīļu, piparmētru, diļļu salātu mix + pa virsu kazenes.
  • Atspirdzinošs dzēriens ar saldētām ogām un citronu.

Un vēlviens sasniegums trešdienas vakarā , saprotot, to, ka dienas laikā izdzerti 4l ūdens! ~HIP, HIP URRĀ~!

Lai mums viss izdodas! Anika. 

20150827214912-75299.jpg

Sveiki pirmoreizi!

Prieks, ka lasi manu blogu. Domāju, ka Jūs turat īkškus par mums. Ceru, ka lasītais iedvesmos Jūs uzsākt ko sen iecerētu. Lai kopā mums izdodas!

Jau ir projekta 4.diena. Ar uzsvaru uz JAU. Liekas, ka vēl tikko saņēmu par to, ka uzņemta esmu projektā. Daudz prātoju kā būs, bet jūtu, ka viss izdosies.

Iespējams, jau lasijāt  par projekta atklāšanas pasākumu. Ja vēl nē, tad droši to izdariet, ir gan foto, gan video. Pasākumā pirmo reizi iepazinos ar pārējām projekta dalībniecēm, kā arī ar speciālistiem un mūsu atbalstītājiem. Feins,sirsnīgs pasākums bija.

Tad jau klāt pirmdiena. Pirmā projekta diena, kad dzīve tiek pakārtota projektam. Paldies vīram un draudzenēm par atbalstu. Bet kopumā viss notiek skriešus.

Pirmdien bija pirma "ruļļošanās" Figura Line. Bija SUPER.  Biju parsteigta par to, ka pirmie 10 vingrinajumi tomēr prasa arī piepūli. Bet kopumā bauda ķermenim. Tiesa pēc pirmās reizes  reiba galva, bet nākamāja reizē bija viss kārtībā. Otrajā reizē gan jutu izkustinātos muskuļus, bet tā pat izbaudīju.

Šajā nedēļā mums bija pirmā kopīgā tikšanās reize ar psihoterapeiti Ivetu Rukmani. Atzīšos, ka es nekad nebiju bijusi pie šāda veida speciālista un man tas bija kas jauns. Man patika. Es izbaudīju. Lielākais ieguvums noteikti bija tas, ka iepazinu tuvāk savas kolēģes. Gaidu nākošo tikšanos.

Un, protams, bija arī pirma sporta nodarbība Fitlandā Lady fitness pie treneres Natas. Izlēkājāmies ne pa jokam.Vienu brīdi likās, ka mana pēcpuse  sver tonnu......  Bet par laimi, šodien nekas nesāp un rīt varēs atkal sportot. Cerams, ka pēc kādas 5 reizes tiksim pārējām meitenēm līdz.

Nobeiguma par ēšanu. Tagad kamēr top šis blogs, tieši gaidu savu konsutāciju pie uztura speciālistes Olgas. Ar vienu ausi klausos, ko stāsta Tatjanai. No pirmdienas cenšos ēst veselīgi. Esmu pierakstījusi visu ko ēdu un dzeru. Redzēsim, ko teiks Olga. Par to jau nākošreiz.....