Pirmais uzdevums – Pārtikas produkti

Pirmais uzdevums – Pārtikas produkti

04. Oct 2016, 09:23 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Sveiki!

Arī es nolēmu ņemt dalību šajā projektā.

Dzīvoju lauku apvidū-ciematiņā, kurā ir divi veikaliņi. Jau ilgus gadus pastāv pavisam neliels vietējais veikaliņš, kuram ik palaikam mainās īpašnieki un līdz ar to nosaukums un viss – neatceros kāds bija nosaukums. Un otrs veikaliņš, kurš pie mums paradījās pavisam nesen, šogad jūnijā nosvinēja pirmā gada jubileju un tas ir ‘’Elvi’’. Tur arī parasti es iegriežos. Visbiežāk iepērkos ‘’Elvi’’, jo tur ir lielāks klāsts, svaigāka produkcija un atmosfēra arī ir patīkamāka kā mūsu mazajā veikaliņā, kurš ir pārbāsts ar precēm. Kurā ir preces, kuras savu izskatu ir zaudējušas, kādā ilgākā pārbraucienā no piegādātāja līdz veikalam un tajā ir tumšs. Arī cenas atšķiras un tas man arī ir svarīgs faktors, kurā veikalā iepirkties, tāpēc dodu priekšroku ‘’Elvi’’.

Vietējos veikalos iepērkos reti, aptuveni divas līdz trīs reizes nedēļā, sīkumu iegādei, kas ir piemirsies pie lielajiem pirkumiem. Un lielos pirkumus reizi nedēļā veicam pilsētas ‘’Maxima’’ veikalā. Vēl mums ir ‘’Rimi’’, ‘’Super neto’’, ‘’Tops’’ un vēl šādi tādi privātie veikaliņi. Rimītī iepērkamie ļoti reti, ja nu tikai ja ir pamperiem atlaides, tad dodamie uz turieni, bet pārējos pirkumus veicam Maximā, jo tur tomēr preces ir lētākas un kvalitātei arī nav nekādas vainas.

Runājot par atlaidēm - ir tā ka es tām nesekoju līdzi. Ir produkti kas man ir jāpērk un ja ir atlaide, ļoti labi, ja nav nu tad nav. Man vienmēr līdzi ir iepirkumu saraksts un ļoti reti gadās kaut ko iegādāties tikai tāpēc ka atlaide, pārsvarā tāpēc ka vienkārši to vajag un prieks ja to var iegādāties lētāk. Par cik dzīvoju laukos, tad retu reizi mūsu pastkastītē iekrīt ‘’Elvi’’ veikala bukletiņš, viņš tiek apskatīts – ja nu kas iekrīt acīs un tālāk viņš seko uz kurināmo telpu.

Ar iepirkšanos internetā ir tā, ka es ļoti rūpīgi izvēlos, kurā interneta veikalā iepirkties un es to daru ļoti reti, aptuveni vienu līdz maximums trīs reizes gadā, jo vienkārši preci vajag, bet mazajā pilsētiņā ar preču klāstu ir kā ir. Pārtiku iegādājos tikai un vienīgi parastajos veikalos, kur preci var apčamdīt, pasmaržot un lietot tiklīdz esi nonācis mājās. Esmu dzirdējusi par interneta veikalu nuko.lv ir dzirdētas gan labas, gan netik labas atsauksmes. Nezinu, varbūt kādreiz pamēģināšu arī pārtiku iegādāties internetā.

Varbūt kāda var padalīties ar pieredzi un pārliecinās mani par to ka interneta veikali ir droši, ērti un lētāki par tradicionālo lielveikalu. Lai mums visām patīkams, saulains un krāsains rudens un patīkamas turpmākās iepirkšanās reizes gan plānotās, gan neplānotās.