Pilates joga atvērtā nodarbība

Pilates joga atvērtā nodarbība

05. Nov 2013, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinām jogas un pilates mīļotājus uz jaunu nodarbību Labo Sajūtu Laboratorijā - PILATES JOGU! Iepazīšanās nodarbība - 7. novembrī plkst.12:00 - 13:00. Sajūti, izproti un pilnveido savu ķermeni!

Mūsdienu rietumu pasaulē cilvēki arvien biežāk pievēršas savai fiziskai un garīgai veselībai. Nostiprinot savu fizisko ķermeni mēs veicam ieguldījumu savā veselībā un garā, kā rezultātā tiek novērstas vai mazinātas jau esošās sāpes (muguras un locītavu sāpes), ķermenis kļūst skaistāks un pievilcīgāks, tiek sniegts arī garīgais gandarījums un pārliecība sevī. Garīgā veselība palīdz atrast prāta mieru, kas savukārt pasargā no fiziskās pasaules spriedzes un slimībām. Pilates joga apvieno fizisko un garīgo. Mums patīk to saukt par Apvienošanos, vai citiem vārdiem - Fusion.

Pilates jogas nodarbība apvieno labāko no Pilates vingrojumiem un Jogas asanām, lai sniegtu maksimālu ieguvumu ķermeņa muskuļu attīstībai un prāta mierināšanai. No vienas puses šīs prakses ir ļoti dažādas, un no otras puses tās dabīgi papildina viena otru, jo abas apvieno 8 principus - relaksācija, koncentrēšanās, ķermeņa centrēšana, līdzsvars, koordinācija, plūstošas kustības, elpošana un izturība. 

Pilates primāri palīdz izveidot stipru ķermeņa korseti (muguras un vēdera muskuļi), strādājot arī ar ķermeņa problēmzonām un veidojot pievilcīgu muskuļu reljefu. Savukārt, Joga uzlabo muskuļu elastību un palīdz atbrīvot prātu no nemiera un stresa ietekmes. 

Jogas un Pilates apvienošanās jeb fusion kalpo vienotiem mērķiem: sajust ķermeni, izprast prātu, uzlabot veselību un pilnveidot skaistumu. Tavs dzīves gājums nav vienaldzīgs maratons. Sajūti un kāri izdzīvo to.

Šī nodarbība ir veidota visu fiziskās sagatavotības līmeņu cilvēkiem: gan profesionāliem sportistiem, gan tiem, kas grib pilnveidot savu ķermeni, gan sāpju profilaksei un terapijai. 

Nodarbība notiks 7. novembrī plkst.12:00 – 13:00
Nodarbības cena: 3 LVL/ 4,5 EUR

Nodarbību vadīs pasniedzēja Veronika Kima Zeile
Mans ceļš uz Jogas izzināšanu sākās 2008. gadā ar Pi/Yo (Pilates un Yogas apvienojums) praksi, lai izkoptu savu ķermeni un atgūtu pārliecību sevī.
Kopš 2011. gada pati pasniedzu Pi/Yo nodarbības. Vairāk kā 5 gadus praktizējot un pasniedzot Pilates un Jogu es arvien vairāk izprotu un izkopju savu ķermeni un prātu. Tas sniedz man gandarījumu un mieru ne tikai nodarbību laikā, taču arī dinamiskajā ikdienas plūsmā - ar ko gribu dalīties ar citiem.

Izglītība: Latvijas Vingrošanas Federācijas Aerobikas un Pi/Yo (Pilates/Yoga) instruktora sertifikāts (2010. gada 20. decembrī), Baltijas Jogas skola GUNDEGA (pašreiz līdz 2014. gada maijam).

garīgo attīstību, kas savukārt palīdz veidot pasauli labāku.


PIESAKIES:

www.karstajoga. lv (sadaļā “speciālie pasākumi”)
tel.67 887 581 vai 29 330 280
Labo Sajūtu Laboratorija
Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)