Piesakos, jo beidzot gribu sev skaistas un izteiksmīgas lūpas

Piesakos, jo beidzot gribu sev skaistas un izteiksmīgas lūpas

24. Nov 2015, 12:04 Cielavinna Cielavinna


Nevaru sevi pieskaitīt pie kosmētikas cienītājas, bet šad tad jau patīk uzkrāsot skropstiņas, uz sejas uzklāt savu mīļo tonālo krēmu, lūpas vienmēr paliek nekrāsotas, jo es nezinu ko īsti ar tām darīt, lai tās padarītu izteiksmīgi skaistas. Vienīgais ko es ar lūpām daru, tas ir uzsmērēju lūpu balzāmu.

20151124120349-89923.jpg

Īstenībā man patīk savas lūpas, jo rakstīt ka nepatīk būtu jocīgi, jo neko jau izmainīt nevar, kādas ir tādas ir. Protams gribētos, lai tās ir nedaudz lielākas un izteiksmīgākas, pagaidām man tās asocējas ar mazu sakniebtu bantīti, bet kā jau minēju ko daba dāvājusi, to neizmainīsi, ja vienīgi var nedaudz pielabot.

20151124120416-66092.jpg

Kopjot seju par lūpām ar nekad neaizmirstu, vienmēr uzklāju lūpu balzāmu. Līdz šim izvēlējos lūpu balzāmu bez toņa, bet pateicoties Māmiņu klubam bija iespēja notestēt Blistex lūpu spīdumu, ir labs. Uzklājot uz lūpām Blistex lūpu spīdumu tās kļūst sārti rozā, man patīk. Lūpu balzāmus parasti iegādājos no dažādām firmām, nav nevienas iecienītas.

Uh lūpu krāsas, sāpīga tēma, jo man tādu nav, man pat lūpu spīduma nav. Jautāsiet kapēc un es atbildēšu- nezinu. Nezinu kādas krāsas pirkt, nezinu kas man piestāv, nezinu neko. Mans sapnis aiziet uz darba balli ar sarkanām izteiksmīgām lūpām, bet iekšā sēž kaut kādas bailes kas attur, ar teikstu- Tev nepiestāvēs, Tev to nevajaga. Zinu jau, ka neizmēģinot neuzzināšu kas man piestāv vai nepiestāv. Īstenībā šāda situācija ir bijusi vienmēr, jo man nekad nav bijusi kosmētikas somiņa ar kosmētiku, jo es īsti nekad neesmu krāsojusies. Vienmēr kaut kā iztikusi ar skropstu tušu un augstākais ar tonālo krēmu. Gribas jau ļoti to mainīt un sākt mācīties to visu darīt pareizi un galvenais, lai piestāvētu, jo ir redzētas tādas meitenes kas sakrāsojušās tā, ka bail pat skatīties, man negribas tādā situācijā nokļūt, tāpēc izvēlos nelietot kosmētiku.

Runājot par manipulācijām ar lūpām, tad šajā jomā esmu sveša. Esmu aizdomājusies par  permanento grimu lūpām, jo saprotu, ka tādā veidā es iegūtu ko vēlos- skaistas izteiksmīgas lūpas, bet tas arī kaut kā palīcis domu līmenī nevis darbu. Pēc būtības es pat nezinu, kapēc es to līdz šim neesmu izdarījusi, var būt bail no tā ka procedūra ir sāpīga, ka labāk to naudu iztērēšu bērnam nevis sev( tipiska mammas atruna, lai nepalutinātu sevi), es īsti nezinu. 

Manas ideālās lūpas būtu līdzīgas Dženiferas Lopesas, izteiksmīgas, dabīgi skaistas, pilnīgas, lūpas kurās vienkārši nevar neiemīlēties.

20151124120434-62086.jpg

20151124120446-38335.jpg

Lūk, arī manu lūpu foto, kādas tās izskatās gan ikdienā, gan svētkos, gan darbā- NEKRĀSOTAS.

Šo balvu es vēlos laimēt, jo 04.12.2015. mums būs darba balle un uz to es gribu ierasties ar skaistām lūpām, ar lūpām par kurām esmu sapņojusi un kas zin var būt arī nopirkšu pirmo savu sarkano lūpu krāsu. Es tiešām ļoti vēlos redzēt to, ka arī manas mazās bantīt lūpas var izskatīties savādāk.

Paldies, ka dodad šādu iespēju, kādai sievietei piepildīt sen lolotu sapni.

Cielavinna Cielavinna 26. Nov 2015, 06:24 Tisha_

Tiessi tas pilniigums bez izteiksmiiguma man nepatiik.

24. Nov 2015, 21:59

Ja godīgi, Jums pat ir skaistākas,pilnīgākas lūpas nekā Dženiferai, atliek tik pareizi uzkrāsot, lai iezīmētu kontūru.