Piesakies produktu testiem un izmēģini La Roche-Posay Lipikar līnijas produktus!

Piesakies produktu testiem un izmēģini La Roche-Posay Lipikar līnijas produktus!

31. Jan 2023, 13:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visi zinām, ka priecīgai un laimīgai mammai ir arī priecīga ģimene. Tomēr, lai tu varētu justies labi, ir svarīgi par sevi parūpēties arī ikdienā, tostarp, ar rūpēm par savu ādu.

Piesakies produktu testiem un, iespējams, tieši tev būs iespēja izmēģināt lieliskos La Roche-Posay ādas kopšanas produktus! Ar La Roche-Posay – labāka dzīve jutīgai ādai. Dermatoloģiski pierādīta efektivitāte.

La Roche-Posay piedāvā plašu ādas kopšanas produktu klāstu sejas ādai un ķermenim. Zīmola produktu klāstā ir līdzekļi kā sausai, kombinētai, nogurušai ādai, tā arī produkti piemēroti pat jutīgākajai ādai. La Roche-Posay ir ādas kopšanas inovāciju līderis pasaulē un tos rekomendē dermatologi visā pasaulē.

Testiem piedāvājam pieteikties La Roche-Posay Lipikar līnijas produktiem.

PIETEIKTIES TESTIEM

La Roche-Posay Lipikar līnija ir radīta cilvēkiem ar sausu un ļoti sausu ādu ar tendenci uz atopiju. Lipikar AP+ produkti atjauno un stabilizē ādas mikrobioma līdzsvaru, aizkavē kairinājumu un niezi, atjauno un stiprina ādas aizsargbarjeru. Visi Lipikar produkti nomierina un mitrina jutīgu ādu, un ir hipoalerģiski. Lipikar produktu līnija piemērota pieaugušajiem, bērniem, zīdaiņiem jau no dzīves pirmajām dienām.

LIPIKAR SYNDET AP+ ir lipīdu papildinošs, maigi attīrošs mazgāšanās krēms. Piemērots arī mazuļu galvas ādas mazgāšanai un piena kreveles noņemšana. Mazina ādas kairinājumu un sausumu jau no mazgāšanās brīža. Bez smaržas. 

LIPIKAR BAUME AP+M ir ķermeņa balzams, kam piemīt bagātīga tekstūra un kas piemērots arī atopiskai āda. Ātri iesūcas, nav lipīgs vai taukains. Bez smaržas.

PIETEIKTIES TESTIEM