Piedalīties Māmiņu Kluba konkursos ir forši

Piedalīties Māmiņu Kluba konkursos ir forši

04. Sep 2017, 11:46 FejuFeja FejuFeja

Māmiņu Klubā esmu tāpēc, ka šī ir lieliska vieta, kur dalīties ar saviem iespaidiem, priekiem, sāpi un lūgt arī padomus un ieteikumus. Protams, bonusiņš visam ir iespēja piedalīties dažādos konkursos un arī laimēt izcilas lietas - sākot ar biļetēm uz kino un autiņbiksītēm (atzīsiet, ka tā ir forša balva, ja Tev mājās ir mazais, kuram nepieciešamas autiņbiksītes), beidzot ar iespēju apmeklēt dažādus pasākumus un rotaļlietas.

Vienas no manām mīļākajām balvām ir grāmatas. Laikam tāpēc, ka ģimenē mēs visi esam lieli lasītāji un dēls katru jauno grāmatu uztver kā vislielāko vērtību (ja vien jūs redzētu, cik grūti ir viņu izdabūt ārā no grāmatnīcām!). Lai gan pēdējā laikā dažādu iemeslu dēļ (laiks, laiks, laiks), konkursos vairs mērķtiecīgi nepiedalos, ar prieku vēroju un priecājos līdzi katrai mammai, kura ir laimējusi kādu balviņu. Vārdos nevar aprakstīt tās sajūtas, kādas pārņem, kad ar uztrauktu sirsniņu ver vaļā konkursa noslēguma ierakstu, cerot, ka tur ieraudzīsi savu vārdu. Protams, labi zinām, ka Māmiņu Klubs pat labi gribēdams nespēj ar balvām nodrošināt visus dalībniekus (es esmu pārliecināta, ka Māmiņu Kluba meitenes to noteikti labprāt izdarītu, ja vien tas būtu viņu spēkos. Jo sevišķi blogu konkursos, kur mammas ir ieguldījušas visu savu enerģiju), tāpēc vienmēr priecājos par katru reizi, kad veiksme bija uzsmaidījusi man.

Varu vien iedomāties, cik sarežģīti ir izvēlēties konkursu uzvarētājus blogu konkursos, jo tas nozīmē izlasīt visus blogus, izvērtēt tos. Ui, tas noteikti ir ļoti, ļoti sarežģīti. Tāpēc cepuri nost Māmiņu Kluba priekšā par šo darbu! Savukārt Facebook un komentāru konkursi ir vien laimes spēle, kur uzvar tas, kuram izlozes brīdī zvaigznes sastājušās vislabvēlīgāk.

Ko ar šo vēlējos teikt? Priecāsimies par katru laimēto balviņu un nekurnēsim par to, ka laimēta ne tā balva, kuru gribējām, vai arī šoreiz nav paveicies. Ja nepaveicās šoreiz, pavisam noteikti paveiksies citu reizi. Un balvas nebūt nav jāuztver kā alga, kuru ik mēnesi noteiktā datumā garantē noslēgts darba līgums.

Teiksim paldies Māmiņu Klubam par iespēju un ieguldīto darbu, lai radītu šeit, portālā, draudzīgu atmosfēru, kas aicina atgriezties un dalīties ar saviem stāstiem!

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 04. Sep 2017, 16:21

Piekrītu bloga autorei, piebilstot, ka šajā portālā pat salīdzinoši bieži tiek izsludināti konkursiņi ar superīgām balviņām, ne visur tā ir 😀 Paldies Māmiņu Klubam ❤❤❤

muzikantu_mamma muzikantu_mamma 04. Sep 2017, 13:40

Pilnībā piekrītu!

Brīve Brīve 04. Sep 2017, 11:57

Labi teikts! Mani nereti pārsteidz dažu portāla lietotāju neapmierinātība pie dāvanu "sadales" itkā tas būtu pats galvenais šeit.