Piedalies projektā „Labākā sieva 2013” un sajūti Mīlestību savā dzīvē!

Piedalies projektā „Labākā sieva 2013” un sajūti Mīlestību savā dzīvē!

11. Jan 2013, 11:22 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pati svarīgākā loma, ko sieviete savā dzīvē realizē ir sievas un mātes loma. Bez tā, pat uz augstu sasniegumu fona karjerā un pašrealizācijas ceļā, sievietei ir grūti, vai drīzāk, pat neiespējami būt laimīgai.

Mēs vēlamies būt mīlētas un pieņemtas, vēlamies būt aizsargātas. Bez tā mūsu apmierinātība ar dzīvi nekad nebūs pilnīga: kaut kā vienmēr trūks un mēs centīsimies uzrāpties vēl augstākās virsotnēs, tā arī nesajūtot, kas tā tāda ir īsta laime.

Gribat nezaudēt interesi pret sevi un mīlestību no vīra puses daudzu gadu garumā?

Un tomēr – to nevar zinātniski iemācīt, to nemāca nevienā augstskolā. Mums, sievietēm pašām jāapgūst dzīves zinības laulībā visas ģimenes dzīves garumā un ļoti bieži caur dažādiem izmēģinājumiem un kļūdām.

Daudzi pētījumi dažādās jomās pierādījuši faktu, ka satriecošai ārienei nav izšķirošā nozīme laimīgā laulībā, un to vīrieši nemaz tik augstu nevērtē pēc tam, kad esat sākuši kopdzīvi. Pirmajā vietā ir personīgās sievietes vērtība, viņas prasme radīt mājīgumu ģimenē, vidē, kurā var attīstīties arī pats vīrietis. Jo tieši to sievietes arī dara – RADA vīriešus.

Tieši sieviete sniedz savam vīrietim enerģiju viņa pašrealizācijai. Bez tās vīrietis nevar BŪT, viņš var tikai PASTĀVĒT!

Piedalies projektā „Pati labākā sieva 2013” un sajūti Mīlestību savā dzīvē!

Aļika Sorokina, psihologs

Kļūsti par projekta "Labākā sieva 2013" dalībnieci! Iesūti anketu!

20130107190254-34189.jpg

PIESAKIES PROJEKTAM ŠEIT!