Pieci labi notikumi un dzīves restarts jaunam sākumam

Pieci labi notikumi un dzīves restarts jaunam sākumam

06. Feb 2018, 13:58 nosiguldas nosiguldas

Tad, kad tu esi tajā vecumā, ka melot pašai sev ir lieki un solīt to, ko nekad neizpildīsi ir muļķīgi, saproti, cik grūti ir izpildīt uzdevumu, kas liks mainīt, ne tikai tavu domāšanas veidu, bet apgriezīs visu dzīvi otrādi.


Tā ir gan, pēdējais uzdevums man ir visgrūtākais. Var jau uzrakstīt, ka izdarīšu to un to, bet realitātē saprotu, ka, lai cik, ļoti gribētos kaut ko pamainīt nekas nesanāk.

Pašai dusmas ir uz sevi, jo saprotu, jo vairāk sev darbu un uzdevumu uzdodu, jo vairāk to sarodas. Svarīgi ir tikai tas, kā tu jūties no šāda vezuma. Ja tas sagādā tev gandarījumu, tad vis ir labi, bet ja jūties noguris ir laiks kaut ko mainīt.

Man ļoti patīk šie pavasara pārdomu projekti, jo gribot negribot nākas parakņāties sevī un izdarīt pat ļoti svarīgus secinājumus.


Vai es varu izmanīt savu ikdienu? Nē nevaru, toties es varu salikt dienas notikumus pa plauktiņiem vakarā, kad dodos mājā no darba. Pieci labi notikumi dienā, tas nav daudz un tos atrast ir viegli. Šodien uz loga sadīguši loki. Ārā dzied putni, spīd saule u.t.t.


Man jau liekas, ka mūsu intuīcija pati ievirza mūs domas īstajās sliedēs. Iepriekšējais gads man bija patiesi ļoti smags un pārdomām bagāts , tāpēc pirmais ko šogad ieraudzīju – kursus, par kuriem esmu sapņojusi jau vairākus gadus. Katru, šo, sestdienu vienkārši izbaudu. Laiks paskrien nemanot un es gūstu vienreizēju baudījumu. Ir sajūta, ka sāku dzīvot…..

20180206135752-76110.jpg

Perfekcionisma sliktā puse ir ne tikai sevis nosodīšana par neizdarītām lietām un to kvalitāti, bet arī spēka izsīkums. Tas ir mans variants. Tātad nepieciešams restarts, un uz to es strādāšu.