Pie vienas no labākajām sievām ciemos nāks īsta Pelnrušķīte..

Pie vienas no labākajām sievām ciemos nāks īsta Pelnrušķīte..

12. Feb 2015, 18:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

"Uzņēmums Zolushka – tā esmu es, Oksana Lāce un manas lieliskās  asistentes, kas strādā kopā ar mani vienotā komandā jau vairākus gadus, un kurām es uzticos tā pat kā sev.

Mums aiz mugurām ir liela pieredze un zināšanas profesionālās telpu uzkopšanas sfērā. Es un mana komanda regulāri paaugstinam mūsu kvalifikāciju, apmeklējot seminārus un iepazīstamies ar jaunākām tehnoloģijām profesionālās uzkopšanas sfērā.

Jau 7 gadus mēs nodarbojamies ar profesionālu dzīvojamo un komerctelpu uzkopšanu – sākot no milzīgiem tirdzniecības centriem, beidzot ar dzīvokļiem. Mēs lepojamies ar to, ka mūsu darbības laikā nebija nevienas negatīvas atsausmes. Tas dod mums tiesības saukt sevi par vieniem no labākajiem klīninga nozarē Latvijā.

Es izstrādāju unikālu metodiku personīgo dzīvojamo platību kopšanā un veiksmīgi to pielietoju praksē. Katra uzkopšana tiek veikta pēc individuāli sastādīta plāna, kurā tiek plānots mazgājamo virmu apstrādas biežums. Tas palīdz saglabāt virmām sākotnēju izskatu un aizsargā no tālākā piesārņojuma. Izmantojot šo metodi, dzīvojamo telpu uzkopšanu var veikt vienu reizi divās nedēļās, kas palīdz mūsu klientiem ievērojami ieekonomēt savus līdzekļus."

 

GRIBI ZINĀT VAIRĀK?

IENĀC TE: www.zolushka.lv

E-mail: info@zolushka.lv
Tel. +37127726340

BALVA TĀM,

kas būtu gatavas uzticēt sava mājokļa uzkopšanu profesionāļiem!

čabule!

APSVEICAM!!!

Lai uzzinātu vairāk par balvas izmantošanu, raksti Oksanai - E-mail: info@zolushka.lv
Tel. +37127726340

20150119122229-11194.jpg

Galvenās balvas ieguvēju

paziņosim pašā vakarā, pēc 20:00!

 

UZMANĪBU! Dāvanas nedāvināsim, vadoties pēc kādas reitingu tabulas!

Katra balva, ko dāvināsim jums - ir PATEICĪBA par jūsu ieguldīto darbu. Neviens un nekas nenovērtēs jūs labāk par jums pašām. TIKAI JŪS zināt, cik daudz jūs sasniedzāt un cik godīgas bijāt pašas pret sevi šo nedēļu laikā.

Paldies par to, ka atklājāt mums daļiņu sevis!


čabule čabule 12. Feb 2015, 19:03

HUh.. ieelpoju.. smaids no sejas nepazūd 😃 .. sen nav logi mazgāti.. pašai to diezgan grūti izdarīt.. īpaši jau ar punci.. pirmais šoks pārgāja, tagad priecājos 😃

čabule čabule 12. Feb 2015, 18:52 čabule

bet nu saņemšos un balvu izmantošu .. PALDIES 😃

čabule čabule 12. Feb 2015, 18:51 Ms.Tictac

es tikai nespēju iedomāties ka kāds nāks man māju tīrīt 😃

čabule čabule 12. Feb 2015, 18:50

Es vienkārši zināju! 😃