Persiku rausis

Persiku rausis

17. Aug 2014, 10:03 Banija Banija

Vasarās mums labpatīkas ēst ne tikai vietējos augļus, bet ārvalstu. Sulīgus, pūkainus persikus, saldus arbūzus un vēl un vēl... Dažkārt gan augļus ēdam ne tikai svaigā veidā, bet cepam arī kūkās, vāram krēmos un ievārījumos. Lūk arī variants mūsu persiku rausim - ideāls un viegli pagatavojams našķis, lai nosvinētu augusta vidu, piektdienu vai arī jebko citu, jo svētku taču nevar būt par daudz.

Starp citu, rausis ļooooti garšo Robertam. Viņš būtu gatavs vienā piegājienā apēst vismaz divus gabaliņus un, ja ļautu, vēl daudz vairāk.

Banija Banija 25. Aug 2014, 21:04 Laura_SM

Prieks, ka garšoja 😉

17. Aug 2014, 21:54

Super! Ja man ārste nebūtu ieteikusi neforsēt ar cukuru, noteikti pagatavotu!!!!