Perfekta esi tu!

Perfekta esi tu!

23. Jan 2018, 23:29 Co_ora Co_ora

 

Jautājums "kas ir perfekcionisms" lika man domāt, tiešām padomāt un pie tam diezgan ilgi (gandrīz tik ilgi, lai nokavētu termiņu, lai to uzrakstītu!)

Es domāju un izdomāju kas ir perfekcionisms manā dzīvē! Man, gluži kā vairumam citu, riebjas, ka mājai jābūt kārtīgai, vakariņām jābūt galdā, nagiem kā pēc svaiga manikīra, mati ielokoti, bērni tīri un gudri, karjera izdevusies. Nu taču nē! Kādai varbūt jā, bet kādai perfekta dzīve nozīmē ko pilnīgi citu!

Kad biju jaunāka, pirms gadiem 10 es domāju, ka patiesā laime slēpsies manā karjerā - ja būšu gudra, spējīga un perspektīva daktere - perfekti! Par laimi man piedzima bērns un šīs muļķīgās perfekcionistes domas salauza! Bet atzīstu un pieņemu, ka tādam posmam bija jābūt! Tagad esmu absolūta mammīte un mana perfekcija slēpjas spējā apvienot to, kas nepieciešams bērnam, to, ko varu dot viņam papildus un tajā, kas nepieciešams un vēlams man!

Īsāk un konkrētāk sakot, es uzskatu, ka perfekcionisms ir atkarīgs no mūsu nospraustajiem mērķiem - ja gribas katru dienu sagaidīt vīru mājās ar vakariņām, tas ir mērķis un tā izpilde dod perfekti labu sajūtu!

Novēlu ikvienai dalībniecei ieskatīties sevī, padomāt un nospraust tādus ikdienas mērķus, lai biežāk izdodas būt saskaņā ar tiem!!