Perfekt Color – tiek galā arī ar biezenīšu traipiem

Perfekt Color – tiek galā arī ar biezenīšu traipiem

27. Jun 2017, 13:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pateicoties Māmiņu Klubam, esmu beidzot saņēmusies izmēģināt jaunu mazgāšanas līdzekli – Perfekt Color.

Līdz šim izmantoju tikai viena veida veļas pulveri, jo tas bija pārbaudīts vairāku gadu garumā. Dažkārt pievīla, jo kārtīgi tomēr nespēja izmazgāt zāles traipus vai arī bērnu drēbes, kas pēc kārtējās ēšanas mācīšanās stundas bija kļuvušas raibu raibās. Protams, mēdzu arī grēkot, jo ne vienmēr drēbju traipus izmazgāju uzreiz. Tad nebija laika (divu bērnu mammai tas ir pieņemami), tad nebijām mājās, lai uzreiz varētu saziepēt pleķi utt.

Skaļiem reklāmu saukļiem, kas sola perfektu tīrību, neuzticos. Manuprāt, labāk ir visu pārbaudīt pašai dzīvē. Tāpēc pieteicos Māmiņu Kluba izsludinātajam testam.

Pirmais, ko varu teikt, ir tas, ka ar mazgāšanas līdzekļa nosaukumu ir trāpīts kā naglai uz galvas. Tas patiesi ir “Perfekt”, jo drēbes pēc mazgāšanas ir perfekti tīras. Vēl neesmu paguvusi  uzticēt izmazgāt iestāvējušos traipus, jo tādus mani bērni vēl nav pamanījušies pēdējās dienās sarūpēt, taču ar biezeņa traipiem uz krekliņiem un lacītēm nav pilnīgi nekādu problēmu. Baltā lacīte pēc mazgāšanas 40 grādu temperatūrā būs atkal balta nevis klāta pleķu pleķiem.

Otrs pozitīvais aspekts, kas noteikti jāpiemin, ir veļas mazgāšanas kapsulu aromāts. Pēc drēbju izmazgāšanas tās smaržo pēc vienkārši tīrām drēbēm. Respektīvi, nav nekādu nomācošu sintētisku aromātu. Man tas simpatizē, jo ne vienmēr, ņemot vērā nepastāvīgos laikapstākļus, ir iespēja drēbes izžaut laukā. Savukārt, žāvējot istabā, pēc mazgāšanas ar citiem līdzekļiem, nākas visiem ostīt pulvera spēcīgo “smaku”.

Trešā priekšrocība, kuru novērtēs noteikti ikviens, ir tā vienkāršā un vieglā dozēšana. Var aizmirst par mērtrauciņiem, kuros jānomēra veļai pievienojamais pulvera daudzums, vai arī par laistīšanos ar šķidro mazgāšanas līdzekli, kas man mājās parasti aizlīst garām korķītim. Vienkārši iemet veļas mazgāšanas mašīnā vienu kapsulu, un lieta darīta. Tieši tik vienkārši.

Mums patīk!