Peldkostīmu aktuālākās modes tendences: Queen Lingerie sievietes dailei

Peldkostīmu aktuālākās modes tendences: Queen Lingerie sievietes dailei

14. Mar 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saule, jūra, vējš un valdzinoša sieviete peldkostīmā, kas tver saulesstarus un izbauda jūras vilņusSievišķīgas kaislības izpaužas arī šīs vasaras peldkostīmu modē, kur ikviena sieviete atradīs sev piemērotāko izpausmes veidu– klasisku, šarmantu, kaislīgu, pašpārliecinātu vai allaž elegantu – arī pludmalē.

No Francijas klasikas līdz Spānijas karstasinīgumam

Šajā vasarā peldkostīmi atnes vēsmas no dažādām pasaules valstīm – Spānijas karstasinīgums un košums, flamenko dejas, kas izpaužas dzīvīgās krāsās,  spilgtos krāsu akcentos, neierastos piegriezumos, ģeometriskās figūras, kas savijušās ar ziedu motīviem pretstatā Francijas šarmantumam un maigajai klasikai.

Šī gada krāsas – maigi rozā un pasteļzilā

Protams, peldkostīmos neiztikt bez šī gada aktuālajām krāsām – maigi rozā jeb rozā kvarca, kas atgādina par saulrietu un vismaigākajiem ziediem. Savukārt pasteļzilā vedina uz nesteidzīgumu un mieru, ļaujot izrauties no pilsētas kņadas un burzmas. Šīs un arī citas krāsas, kas atgādina par vasaras sauli un saldo dzīvi, rotājas šīs vasaras peldkostīmos, ļaujot rotaļīgi spēlēties no meitenīgas koķetēšanas līdz sievišķīgai valdzināšanai.

Krāsu un dizaina elementu saspēle

Peldkostīmi šogad ļauj spēlēties ar krāsām un dizaina elementiem – no maigi un klasiski punktotā, atgādinot par klasiku un mīlestību, ko iespējams lieliski kominēt ar līdzīga dizaina bērnu peldkostīmiem, līdz avangardiski košajam, kur līnijas mijas ar armijas elementien, kā arī izpaužas allaž modernais jūrnieku stils – tas viss sievietei, kas ir par sevi pārliecināta un eleganta un vēlas, lai ikviens uz viņu atskatās – arī pludmalē. Savukārt izplūdušās līnijas maigās toņu gammās atgādina par jūras viļņošanos saulrieta gaismu spēlēs, aicinot romantiskā piedzīvojumā.

Daudzveidīgais piedzīvojums

Peldkostīmu dizains ir izteiksmīgi daudzveidīgs – klasiskie pelkostīmi, ko papildina pelkostīmi ar augsto jostastvietu, dažādu variāciju kopējie pelkostīmi un, protams, skaisti papildinošie elementi – gaisīgas kleitiņas un pareo, gari, vējā plīvojoši svārki un modernie kombinezoni.

Queen Lingerie – apakšveļas veikalu tīkls ar 25 gadu pieredzi

Queen Lingerie ir viens no veikalu tīkliem, kas piedāvā šīs sezonas aktuālos pelkostīmus. Tas ir veikalu tīkls, kas piedāvā kompānijas V.O.V.A. eleganto, kvalitatīvo un ērto sieviešu apakšveļu – tai skaitā arī pelkostīmus, naktsveļu, zeķubikses, mājas trikotāžu. Šo kompāniju raksturo apakšveļa ar augstu kvalitāti, audumiem, kas iegādāti Eiropā (Itālijā, Francijā, Austrijā utt.). Uzņēmums ražo klasiskos modeļus, kā arī moderno veļu, ievērojot jaunākās modes tendences – V.O.V.A. kolekcijas tiek izstrādātas saskaņā ar „modes tendenču grāmatām” (trend book), ko rada analītiķi, infogrāfisti un dizaineri – modes likumdevēji no Francijas.

20160310193433-23560.jpg

www.vova.lv