Pēdējā laikā dzelzi ļoti reklamē, es arī izmēģināju

Pēdējā laikā dzelzi ļoti reklamē, es arī izmēģināju

19. Apr 2017, 12:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esmu nesen laidusi pasaulē dēliņu. Kamēr viņu gaidīju, dakterīte ieteica lietot papildus dzelzi. Sākumā tās bija ampulas, bet vienmēr likās, ka pēc tām ir nepatīkama pēcgarša. Tagad, kad dēliņam ir gandrīz 2 mēneši, dakterīte atkal iesaka lietot man dzelzi. Es esot pārāk bāla, sagurusi, neizgulējusies. Nezinu, vai tas kā palīdz. Bet lietot sāku Māmiņu Klubā testēšanai ieteikto dzelzi no Silvanols.

Sastāvs tam ir dabīgs, kas ir ļoti svarīgi, jo dēliņu baroju pati. Galvenais, ka nav pēcgarša. Un jā, arī cikls atjaunojas mums katrai citādāk. Zinu mammas, ar kurām vienā mēnesī sagaidījām mazos, viņām vēl tas nav atjaunojies, bet man, neskatoties uz to, ka baroju dēliņu pati, cikls ir atjaunojies. Es to pieminu, jo nesen arī reklāmās dzirdēju, ka dzelzs sievietēm jāuzņem vairāk tieši sakarā ar ikmēneša asins zudumu. Neizklausās patīkami, un lai gan tas ir dabīgs process, tas tomēr liek aizdomāties.

Tā nu lietoju Silvanols dzelzs produktus, kuru sastāvā ir augu ekstrakti un pat vitamīni.

Šķidrais dzelzs ir pat ļoti garšīgs! Dienā tikai vienu reizi lietoju, un tomēr - ātri izlietojas. Ērtāk līdzi paņemt gan ir kapsulas, ko, ja dodamies ar dēliņu ciemos ar nakšņošanu, nogriežu no kapsulu plāksnītes tik, cik vajag.

Paldies par iepazīstināšanu ar dabīgiem produktiem!

Agnese