Pēc Dzintara matu balzama lietošanas, friziere uzteica manas matu pārvērtības

Pēc Dzintara matu balzama lietošanas, friziere uzteica manas matu pārvērtības

01. Jul 2017, 19:09 FejuFeja FejuFeja

Pašmāju kosmētikas ražotājs Dzintars pirms kāda laika ziņoja, ka viņu laboratorijās briest jauns, sensacionāls produkts. Un nu tas beidzot arī ieraudzījis dienasgaismu. Esat pazīstami – Future Formula Balzams pret matu izkrišanu.

Tā kā pēc matu mazgāšanas izkritušo matu ir tik daudz, ka, izķeksējot tos no notekcaurules, sanāktu kāmītis, pieteicos testam, lai pārbaudītu, vai tas tiešām strādā?

Ko sola Dzintara FF Balzams pret matu izkrišanu?

Efektīvi samazināt matu izkrišanu, stimulēt to augšanu, barot un nostiprināt matu saknes. Dermatologu-  trihologu uzraudzībā veiktajos pētījumos, kuros piedalījušies abu dzimumu dažāda vecuma cilvēki ar matu izkrišanas problēmām, konstatēts, ka gan sievietēm, gan vīriešiem pēc 3 mēnešu ilgas balzama lietošanas, palielinājies gan matu stiebra apjoms, gan matu saknes apjoms.

Bet vai šis brīnumlīdzeklis var palīdzēt arī jaunajai māmiņai, ar kuras izkritušajiem matiem klātas visas virsmas dzīvoklī? Izmēģināsim uz savas ādas.

Testē jaunā māmiņa

Pēc grūtniecības matu apjoms man ir samazinājies ļoti ievērojami. Tagad mati uz galvas palikuši jau tik maz, ka tajos lāgā pat neturās vairs matu gumija. Matu izkrišanas problēma dažbrīd rada riebumu pret sevi, jo visur, kur vien skaties, ir mati, mati, mati. Matu ķemmēšana vispār šķiet kā nemīļākais darbs, jo, kad redzi, kas pēc tam palicis ķemmē... noskaņojums nokrītas nevis uz nulli, bet gan noslīd līdz mīnusiem.

Esmu samierinājusies ar domu, ka pēc grūtniecības mati izkrīt pastiprināti, jo izkrīt arī tie mati, kuriem vajadzēja “kancelēties” grūtniecības laikā, taču hormonu ietekmē tas nenotika. Un tagad process ir ar uzviju.

Biju cerējusi, ka pēc bērniņa sešu mēnešu vecuma man matu izkrišana mazināsies, bet nekā. Matkritis turpinājās.

Tāpēc devu iespēju Dzintara FF matu balzamam iespēju sevi pierādīt.

Kas man patika?

Balzāms ir jāieklāj uz galvas ādas un pēc tam to nedrīkst uzreiz izmazgāt.

Sabijos, ka tā dēļ būs jāstaigā ar saķipušiem matiem. Taču nekā. Balzams ir ļoti vieglas konsistences un mati pēc tā lietošanas nepaliek netīri. Tieši otrādi, tie iegūst pat savdabīgu aromātu, kas man pat ļoti patīk, jo sasaucas ar dažādu vietējo dabas augu smaržām.

20170701190824-23742.jpg

Kas man ne vienmēr izdevās?

Vienīgais traucēklis – pēc balzama ieklāšanas matos, 30 minūtes jāstaigā ar galvā uzvilktu plastikāta cepurīti un dvielīti. Ja mājās ir mazs bērniņš, tad vajadzīga kārtīga laika plānošana, lai saplānotu, kurā brīdī procedūru veikt (mans bērns mājās nemēdz pa dienu gulēt), piedevām, pirms uzsākt pirmo procedūru, ir kaut kur krājumos jāsameklē nepieciešamā cepurīte. Ērti būtu, ja tā nāktu jau komplektā – tad es produktam dotu 10 zvaigznes no 10.

Kā tas strādāja?

Pēc pirmās reizes (cik gan es naiva), nekādu efektu nemanīju, arī pēc otrās reizes nē. Tad nu ieraduma pēc turpināju galvas ādu ieziest ar balzāmu, vadoties pēc principa – pat ja izkritušo matu daudzums nesamazināsies, par skādi tādas veselīgas zālītes jau noteikti arī nenāks.

Bet, lūk, mans rezultāts pēc divu nedēļu lietošanas!

20170701190914-54110.jpg

Pirms 1. ampulas

20170701190936-46693.jpg

Pēc 2 nedēļu lietošanas

Izkritušo matu ir mazāk. Nezinu gan, vai tas nozīmē, ka visi mati, kuriem bija jāizkrīt, vienkārši ir jau izkrituši, vai arī esmu sagaidījusi balzāma efektivitāti. Taču rezulāts ir tāds, kāds nu tas ir. Izkritušo matu ir mazāk.

Kas lācītim vēderā?

Dzintara Future Formula balzamā pret matu izkrišanu ir 93% dabisko sastāvdaļu. Tajā ir:

  • ābolu cilmes šūnas;
  • īpaši efektīvs komplekss, kura sastāvā ir arī sarkanā āboltiņa un apiņu ekstrakti;
  • Autrālijas tējas koka eļļa un kastaņu ekstrakts, kas rūpējas par to, lai samazinātos blaugznu veidošanās;
  • PP vitamīns, žeņšeņa, sarkano dedzinošo piparu, ingvera, nātru ekstrakti.

Īsāk sakot – īsts enerģijas kokteilis Tavu matu veselībai.

Kā atzina mana friziere: “Paskat, cik veselīgi kļuvuši Tavi mati!” Un kura sieviete gan to nevēlas dzirdēt, ne tā?