Pavasaris – tīrīšanas laiks

Pavasaris – tīrīšanas laiks

08. Apr 2015, 10:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs sievietes vienmēr sapņojam par to, lai mūsu māja mūsu karaļvalsts būtu tīra, sakopta, smaržīga un lai mums katrai nebūtu jātērē savs dārgais laiks, spēks un pūliņi. Īpaši tas ir laikā kad esam gaidībās vai kad mazie ķipari ir labi pastrādājuši un ar savām metodēm attīstības ceļā izgleznojuši māju ar visu iespējamo. Tīrot māju mēs domājam arī par to, lai ķīmija ko uzkopšanas laikā liekam lietā nekaitētu mums pašām un mūsu mīļajiem. Kad tīram savas karaļvalstis ir svarīga maksimāla tīrība arī mīkstajām mēbelēm, matračiem, jo šajās mēbelēs spēj iedzīvoties tūkstošiem putekļu ērcīšu. Un tad vēl nāk prātā sapnis lai grīda izskatītos jaunāka, jo ieklātais lamināts, linolejs vai parkets šķiet pelēks un nostaigāts. Ak šie sapņi ar kuriem mums jācīnās, jo roka neceļas pašām ķerties klāt. Ja jūs tāpat kā es par to aizdomājaties biežāk nekā par patīkamākām lietām, tad ir pienācis īstais laiks kad pielikt šai cīņai ar sevi treknu punktu!

Meistars Mēbeļu Tīrībā (MMT serviss) izmantojot dabai un videi nekaitīgus, sertificētus, un alerģiju neizraisošus tīrīšanas līdzekļus, kā arī profesionālu tehniku piedāvā dažādus tīrīšanas pakalpojumus.

Tekstila mēbeļu, dīvānu ķīmiskā tīrīšana tiek veikta pie jums mājā, dzīvoklī u.c. Krēsla, klubkrēsla vai dīvāna tīrīšanu veicam klientam piemērotā laikā.

Ādas mēbeļu tīrīšana ir nepieciešama ja telpas interjerā ir ādas dīvāns, klubkrēsls vai krēsls. Veicam profesionālu ādas mēbeļu tīrīšanu, kā arī iesakām pēc tīrīšanas ādas barojošos līdzekļus kas ir piemērota tieši tāda tipa ādai.

Matraču tīrīšanai mūsu serviss ieteiktu pievērst vairāk uzmanības, jo tā ir virsma uz kuras mums ir jaizguļās un katru rītu jāpamostas mundriem. Matraču tīrīšanu iesakām veikt ne retāk kā reizi gadā.

Paklāja ķīmiskā tīrīšana, mīkstā grīdas seguma tīrīšana kā jebkurai virsmai pa kuru mēs staigājam ar kājām ir nepieciešama tīrīšana. Šajā gadījumā tā ir mīkstā virsma kura ļoti labi spēj sevī uzņemt daudz putekļu un citu netīrumu. Tamdēļ ir jāveic tīrīšana lai neielaist šos netīrumus.

Parketa, lamināta, linoleja vaskošanu veic lai grīda izskatītos labi un tā būtu pasargāta pret skrāpējumiem, mitrumu un nolietošanos. Tieši tāpēc piedāvājam profesionālus grīdas vaskošanas pakalpojumus, izvēloties matētu vai glancētu grīdas vasku.

Grīdas flīžu tīrīšana un pretslīdes apstrāde ja jūsu flīzes zaudējušas iepriekšējo izskatu ir pienācis laiks tās mazgāt profesionāli. Kā arī ja pie dušas, pirts vai vaseina tās slīd mēs noteikti palīdzēsim.

Mīksto mēbeļu apstrāde ar NANO ir 21. gs. Atklājums. Jo apstrādātā mēbele atgrūž ūdeni, eļļas, citus netīrumus un šķidrumus. Tiek atvieglota tīrīšana. Un pats galvenais, ka mēbele jums kalpos 2x ilgāk.

Telpu profesionālā uzkopšana nepieciešama cilvēkiem kuri novērtē savu dārgo laiku un ir gatavi šādus darbus uzticēt profesionālai komandai, kas katru dienu dara šādus darbus un tas padodas ātri un kvalitatīvi.

Biljarda galda tīrīšana biežāk tomēr ir nepieciešama bāros, kafejnīcās un biljarda zālēs kur tie tiek intensīvi lietot un līdz ar to arī regulāri paliek netīri.

Meistars Mēbeļu Tīrībā

Telefons: 27472447

Dzelzavas iela 117, Rīga

info@mmt.lv

www.mmt.lv

20150320084524-31228.jpg