Pavasarī tīri māju un piesaisti naudas enerģiju!

Pavasarī tīri māju un piesaisti naudas enerģiju!

22. Apr 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādēļ gan šopavasar nesakārtot savu māju tā, lai vairotu naudas enerģiju? Kā to pareizi izdarīt? To stāsta Dita Blūma, fen šui speciāliste. 

Izrādās, esam saistītas ar pilnīgi visām lietām, kas atrodas mūsu dzīvesvietā! Tieši tādēļ ir tik būtiski pievērst uzmanību to kārtībai un novietojumam. Tev, protams, tagad nav jāveic sava mājokļa remonts vai milzīgi pārkātošanas darbi, lai savu dzīvokli vai māju iekārtotu, atbilstoši visiem Fen šui principiem, tomēr padomā, kas tev varētu likt justies sagurušai, radīt kādas slimības vai, kādi varētu būt iemesli naudas aizplūšanai. Ir jāmaina tikai to lietu novietojums, vai no tām jāatbrīvojas gadījumā, ja tās traucē vai dzīvē radušies kādi „sastrēgumi”, neveicas!

Un pats galvenais, cenšoties nodrošināt veiksmīgu naudas plūsmu vai piesaistīt veselību, nepārvērst savu mājokli ķīniešu suvenīru veikalā. Katram talismanam un simbolam ir sava nozīme, tādēļ būtu svarīgi zināt, kam tas domāts un, kā pareizi lietojams. Tomēr nekādi suvenīri nelīdzēs tad, ja mājoklis būs nekārtīgs, neatbilstošs tavām sajūtām un tu tajā nejutīsies patīkami!

Tātad, harmoniskas enerģijas plūsmas nodrošināšanai, vispirms jāsāk ar atbrīvošanos no krāmiem. Tam piemērotākā esot mēness kalendāra 19. un 29. diena! Savukārt, ja vēlies iegādāties, ko jaunu, to jādara pirmajā, sestajā vai trīspadsmitajā mēness dienā. Interesanti, tas, kā būsi ēdusi mēness pirmajā rītā, tā ēdīsi visu mēnesi! Tādēļ vērts padomāt par bagātīgākām brokastīm, varbūt palutini sevi ar kādu zivi. Piemēram, Dita pati to pārbaudījusi, pirmajā mēness dienā, nejauši iegriežoties Makdonaldā, kur turpmāko mēnesi bijusi tik bieži, kā nekad iepriekš. Pavēro, kā tas darbojas! 

Tātad, lai piesaistītu naudu, mājokļa ārdurvīm jābūt tādām, lai pa tām gribētos ieiet – skaistām, tīrām, varbūt pat košākām, greznākām. Būtiski arī tas, kas paveras skatam, ienākot savā dzīvoklī vai mājā. Ārdurvīm pretī nedrīkstētu būt spogulis, vai logs, kuri no tevis izvadīs enerģiju, tāpat arī tualete. 

Telpas, kurām jāpievērš lielākā uzmanība, esot vannas istaba un tualete. To durvīm, īpaši tualetes, jābūt pēc iespējas neuzkrītošākām, neizrotātām ar norādēm „WC”, „Sievietēm” vai čurājoša puisīša simboliku, tās var būt pat vienā krāsā ar sienu.

Par to, kāda naudas enerģija ir tavās mājās, liecina ledusskapis! Jāskatās, lai visi produkti ir svaigi un tu tos lieto, lai pats ledusskapis ir tīrs un kārtīgs. Ja jūti, ka kaut kas nav tā, kā vajag, pagaidi efektīvākās 19. vai 29. mēness dienu un sāc veidot rituālu, reizi mēnesī kādā no tām rūpīgi iztīrīt ledusskapi! 

Arī guļamistabas iekārtošanā ir pāris nozīmīgu priekšnosacījumu. Piemēram, ja telpā, kurā guli, ir novietots spogulis, ļoti svarīgi, lai tas neatspoguļotu gulētāju! Ja spoguli nav iespējams pārvietot, tad uz nakti to labāk aizklāt. Atceries, ka atspoguļojušas virsmas ir arī televizors un dators! Vēl, gultu jānovieto tā, lai tajā būtu iespējams iekāpt no abām pusēm. Ja ne, tad tā ir gulta vienam. Ja šobrīd dzīvo viena, bet vēlies otro pusīti, tad gultā jābūt diviem spilveniem.

Tomēr galvenais, lai arī kādas pārmaiņas tu veiktu savā dzīves telpā, to dari lēnām, nesteidzīgi – pamazām!

 Sieviešu Klubs

Kā tu parasti taisi ģenerāltīrīšanu savās mājās? Šajā pavasarī jau esi ieplānojusi tīrīšanas dienu?