Pavasara tievēšanas maratons 2019! Gaidām pieteikumus!

Pavasara tievēšanas maratons 2019! Gaidām pieteikumus!

01. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

foto: pexels.com

Sievietes- mēs esam tādas SIEVIETES! Nomazgāt logus pirms Lieldienām, sakārtot skapi, mājoklī, ielaist pavasari.. kā vienmēr gribas nedaudz slaidākas kājas, plakanāku vēderu. Mēs apsolām sev sākt skriet no pirmdienas, lai pludmalē peldkostīmā izskatītos satriecoši jau pēc 2 mēnešiem!

Bet kā ierasts, pirmdiena paiet un atkal attopies ar bulciņu rokās un saproti, ka esi iebraukusi tajā pašā grāvī... Ja vien kāds palīdzētu! Ja kāds kopā ar mani sportotu! Ja vien.. Ja vien.. 

Diemžēl sēdēt uz diētas uz nedēļu, iegādāties abonementu uz sporta zāli un caur piespiešanos turp doties- tas noteikti nestrādās. Pat tad, ja kilogrami tiks pazaudēti, tie ātri vien atgriezīsies ar uzviju. 

foto: pexels.com

Viss atkarīgs no tā, kādu mērķi sev izvirzām, kā attiecamies pret dzīvi, pārtiku, kādas ir ģimenes tradīcijas, kādi kompleksi mūs pavada kopš bērnības.. 

Bet ja Tu esi mamma bērna kopšanas atvaļinājumā- motivēt sevi ir vēl grūtāk. Hormonālais fons lēkā, standarta diētas neder, un kur vēl uzmanība mazulītim!

Nekumstiet, meitenes! Mums ir lieliskas ziņas!

Mēs pasludinām atlaidi pavasara tievēšanas maratonam 2019!

Tajā viss būs pa nopietnam!

Treniņi People Fitness trenera kontrol, speciālistu konsultčijas, pārtikas, veselības, slodzes, ieradumu analīze un korekcija.

 Pavasara maratons 2019: mēs nemainām svaru, bet attieksmi pret dzīvi!

Mēs apspriedīsim jūsu mērķus, to „draudzīgumu videi”, pieskarsimies tam, kādas problēmas pastāv, kā to sasniegt ... Tāpat pievērsīsim uzmanību vispārējam dzīvesveidam un strādāsim pie tā!

Papildus treniņiem jums būs aktivitātes negaidītākajās vietās, lai sajustu, cik aizraujošs var būt veselīgs dzīvesveids!

Tie būs regulāri treniņi, sociālās aktivitātes, kulinārās meistarklases un speciālistu lekcijas, un individuāls darbs ar katru no dalībniecēm, uztura konsultācijas un 2 mēnešu aktīvs darbs! Neatklāsim visas kārtis, bet ticiet- tas būs MEGA interesanti!

Māmiņu Klubs pasludina dalībnieču atlasi.. Izvēlēsimies divas, pašas motivētākās!

Projekta nosacījumi:

  • Projekta ilgums 2 mēneši. Startēsim 6.aprīlī un noslēgsim jūnija sākumā, kā reiz vasaru sāksim ar jaunu ķermeni jaunām domām!
  • Treniņi notiks 3 (trīs) reizes nedēļā- pirmdien, trešdien, piektdien- dienas vidusdaļā sporta zālē
  • Projekta vadošie treneri- Igors Bjorks un Natalija Nikuļina
  • Daži treniņi atkarībā no laikapstākļiem notiks ārā.

20180324084039-63111.jpg20180324084133-53806.jpg

  • Papildus treniņiem reizi nedēļā būs papildus aktivitātes, kas ne vienmēr ir saistītas ar sportu. Tie būs pasākumi un jaunas aktivitātes, kas aicinās brīvajā laikā izmēģināt ko jaunu!

Dalība projektā ir pilnīgi bez maksas, sākot no treniņiem trenažieru zālē un beidzot ar interesantāko vietu apmeklējumiem, lekcijām un speciālistu konsultācijām! Jums vajadzēs apmaksāt tikai pilnu asins ainu- tas būs vienīgais materiālais ieguldījums projektā!

foto: pexels.com

Tā kā projekts ietver profesionālu pieeju formas un dzīvesveida maiņai, mēs noslēgsim līgumu ar izvēlētajiem dalībniekiem, kas paredzēs:

- visu treniņu apmeklēšanu

- visu pasākumu apmeklēšanu

- speciālistu rekomendāciju, tai skaitā uztura, ievērošanu

- iknedēļas blogu publicēšanu maminuklubs.lv par grūtībām, sasniegumiem un panākumiem

- pirms projekta sākuma pilnas asins ainas veikšanu, kā arī D vitamīna, hemoglobīna un feritīna noteikšanu

- pastāstīt par hroniskām saslimšanām, ja tādas ir, treneriem

  • Ja nesen esat kļuvuši par vecākiem- pievērsiet uzmanību: mazuļiem projekta sākumā jābūt vismaz 5 mēnešu vecumā!
  • Ja barojat mazuli ar krūti, būs nepieciešama papildus uzmanība treniņu laikā, lai aktivitātes un uzturs neietekmētu piena ražošanu. 

Kuras ir tās drosmīgās, kuras gatavas pieņemt izaicinājumu? Atsūtiet pieteikumu par sevi, kurā pastāstiet: 

- par sevi, par ģimeni, par bērniem un viņu vecumu

- kāpēc vēlies piedalīties projektā

- kādus mērķus vēlies sasniegt un ko mainīt? Vēlies ielīst kleitā, kas derēja pirms dzedmībām vai iegūt sapņu augumu? 

Nosūtiet pieteikumu bloga veidā, pievienojiet foto un jūs kļūsiet par kandidātu!

  • Izvēlies rubriku Sieviešu klubs un kategoriju Tievētāju klubiņš

Gaidām jūsu pieteikumus līdz 4.aprīlim ieskaitot, 5.aprīlī paziņosim izvēlētos kandidātus un Atklāšanas pasākums notiks 6.aprīlī! 

Iesūtot publikāciju, neizmanto emociju zīmītes, kas var tehniski noraut teksta daļu. Ja ir problēmas ar teksta ievietošanu raksti kristine@maminuklubs.lv, lai kopīgi varam atrisināt. 

Mammām, kuras netiks izvēlētas, būs iespēja piedalīties un sekot projektam virutāli- būs gan ieteikumi, receptes, aktivitātes, tāpat būs arī publiskā grupa facebook.com, kurā varēsiet lasīt par to,kā sokas dalībniecēm un saņemt treneru ieteikumus!