Pavasara skapja tīrīšana

Pavasara skapja tīrīšana

22. Mar 2017, 16:42 Elionore Elionore

Ārā saulaina, pavasarīga diena un vispār - galvā tāds pavasarīgs noskaņojums. Meita omulīga - nolieku viņu tā, lai mēs būtu viena otras redzes lokā un izlemju sakārtot savu mūždien nekārtīgo skapi, izšķirojot ziemas un pavasara drēbes. Pēdējā laikā galīgi nav ko vilkt.

Ja es savam Māmiņu Kluba blogam dotu nosaukumu, tas būtu "Ko es domāju pirms un ko - pēc". Kaut kā pirmsdzemdību atvaļinājuma bezdarbības laikā regulāri krāmējos pa māju, šķiroju, kārtoju, metu ārā, iegādājos ko jaunu. Savās gaidību laiku noskaņās esmu veiksmīgi atbrīvojusies no visām normālajām drēbēm, šodien, škirojot skapja saturu, secinu. No kā sastāv tas milzīgais drēbju mučkulis? No neveiklām oversized bezsezonas drēbēm, kuras valkāju grūtniecības laikā ar domu, ka pēc bērniņa piedzimšanas būšu izplūdusi un vispār ārpus mājas nerādīšos. Secinu, ka smagi maldījos. Vēl starp apģērbiem mētājas dažas pārseksīgas un ne visai funkcionālas ķeskas, kuras nopirku pēdzemdību hormonu ietekmē. No tā visa ikdienā lietoju tieši divas bikses un kādus trīs krekliņus. Pārējo varētu vienkārši izmest (varbūt pāršūt?). Secinu, ka derētu aizbraukt pie mammas, kur esmu nogrūdusi daļu savu "tievo" drēbju, bet pārējo... Laikam jau jāpastaigā pa veikaliem. Bet... Ir tik daudz labāku lietu ko darīt. 

Uzvelku vienu no saviem oversized krekliņiem, kuru neesmu kustinājusi mēnešiem, bez īpašas strukturēšanas un rīcības plāna izstrādes sagrūžu visu apģērbu blāķi atpakaļ un kārtējo reizi nodomāju: vīriešiem tas viss ir daudz, daudz vieglāk. Bail pat apzināties, kas darās manā apakšveļas atvilktnē. Tās dziļumus labāk nekustināt. Jēdzīgāk šodien būtu bijis kārtot virtuves skapīti.

mamma27 mamma27 23. Mar 2017, 08:21

mamma88 mamma88 22. Mar 2017, 23:27 Elionore

Zidisana vispar ir tads sarezgits pasakums attieciba uz svaru uz kermeni. Citam kas noedad,citas izdilst kolidz beidz barot ar kruti,jo barosanas laika ne grama nevareja nomest. Ari kas notiks pec barosanas nav akmeni kalts. Tik pat labi nekas var nenakt klat.

Elionore Elionore 22. Mar 2017, 18:00 mamma88

Nedaudz biedē, ka līdz ar zīdīšanu, beigsies arī lielie prieki un būs jāmeklē tās oversize drēbes ;D

mamma88 mamma88 22. Mar 2017, 17:20

Bet tas ir tik patikami,ja drebes ir pa lielu. Izbaudi un ej sopinga!