Pavasara jogas meistarklases ar Malvīni Lapiņu

Pavasara jogas meistarklases ar Malvīni Lapiņu

27. Mar 2014, 12:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pašā pavasara plaukumā Labo Sajūtu Laboratorija aicina Jūs uz divām aizraujošām un atraktīvām jogas meistarklasēm kopā ar jogas pasniedzēju no Vācijas Malvīni Lapiņu 10. un 17. aprīlī.

10. aprīlī - Visuma kareivis. Plkst.19:10 – 21:00

Spēks un nosvērtība ir visuma kareivja spilgtākās īpašības. Mierīgi aplūkojot un risinot ikdienas "kaujas", kareivis apzinās un attīsta savu fizisko un garīgo spēku.

Arī visuma kareivi šad tad vajā nelabais. Kad tas notiek, kareivis to laipni ieaicina savā teltī. Viņš uzdod nelabajam jautājumus, ļauj izstāstīt savus plānus un kad nelabais ir jau runājot pārguris, kareivis pieceļas un aiziet.

Šajā visuma kareivja jogas nodarbībā Malvīne apskatīs visas kareivja pozas un to iespējamās variācijas.

17. aprīlī - Pavasara Saulgriežu joga. Plkst.19:10 – 21:00

Šis laiks tiek svinēts par godu pavasara un saules atnākšanai. Dabā viss atmostas un plaukst. Arī mūsos mostas jauns spēks un enerģija. Novelkot smagos ziemas apavus un apģērbu, rodas viegluma un pacilājuma sajūta, kas ļauj dvēselei atplaukt un līksmi šūpoties pavasara vējā.

Pavasara Saulgriežu joga palīdzēs atbrīvoties no vēl atlikušā ziemas smaguma. Malvīne ir izstrādājusi pavasara asanu/ pozu secību, kura Tev ļaus sajust šo vieglumu, ļaus dziļāk un vieglāk elpot un sagatavot savu ķermeni vasaras priekiem. 

Meistarklases paredzētas visu līmeņu jogotājiem! Jogas nodarbības ar Malvīni vienmēr ir profesionālas, inovatīvas, pārliecinošas un vienmēr citādas. Malvīnes jogas nodarbības ir siltuma, humora un enerģijas piepildītas. Malvīne atklāja savu aizraušanos ar sportu jau agri, taču tikai vēlāk atrada savu īsto mīlestību un kaislību – jogu. 2004. gadā viņa pirmoreiz saskārās ar austrumu tradicionālo jogu. Piecus gadus vēlāk, absolvējusi “Inside Yoga” jogas kursus, 2009. gadā Malvīne kļuva par sertificētu jogas pasniedzēju.

Lai padarītu nodarbības arvien aizraujošākas un izaicinošākas, Malvīne piedalās dažādos kursos un semināros, turpinot savu ceļojumu jogas, meditācijas un relaksācijas pasaulē, kā arī paplašinot savas zināšanas par pilatēm, muguras vingrinājumiem, Inside FlowContact yoga un daudz ko citu. Šobrīd Malvīne savam repertuāram ir pievienojusi “M.Y.T. – Martial Arts Yoga Training”, pavisam jaunu nodarbību veidu, kas ir tradicionālās cīņas mākslas un labāko jogas elementu simbioze. Katra jogas nodarbība Malvīnei nozīmē lielisku iespēju dalīties mīlestībā, kaislē un zināšanās par jogu ar citiem. Ar milzu rūpēm un pacietību Malvīne ved savus dalībniekus ceļojumā pretī iekšējam mieram, labsajūtai un piepildījumam. Viņas pasniegšanas veids ir vienlaicīgi radošs un autentisks. Tas apvieno dažādas tēmas, mūziku un humoru tādējādi radot inovatīvas jogas nodarbības, kas aizrauj, motivē un notur dalībniekus kustībā.

Meistarklases notiks:

10. aprīlī plkst.19:10 – 21:00

17. aprīlī plkst.19:10 – 21:00

Katras meistarklases cena: 15 EUR

Piesakies:

www.karstajoga. lv (sadaļā “speciālie pasākumi”)

tel.67 887 581 vai 29 330 280

Labo Sajūtu Laboratorija 

Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)