Pavasara apakšveļas kampaņā Lindex godina sieviešu draudzību

Pavasara apakšveļas kampaņā Lindex godina sieviešu draudzību

07. Feb 2017, 12:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šogad Lindex atkal aicina klientes un darbinieces piedalīties lielajā kampaņā „Bra-volution”, kuras tēma ir iedvesmojoša sieviešu draudzība. Kampaņā ir redzamas sešas sievietes kopā ar sev tuvām draudzenēm, un viņas demonstrē pavasara apakšveļas kolekciju.

Iepriekšējās kampaņas „Bra-volution” dalībniecēm tika piedāvāta iespēja pieteikties vēlreiz. Sešas finālistes sev līdzi paaicināja labas draudzenes un kopā ar viņām uz vienu dienu pārtapa par modelēm. Kampaņā tiek cildināts iedrošinājums un pacilātība, ko sniedz šī draudzība.

„Šī ir mana lieliskā mamma. Dzīvē viņai ir nācies daudz ko pārciest, taču viņa nekad nav padevusies. Lepojos, ka esmu viņas meita. Vēlos viņai parādīt, cik ļoti es viņu novērtēju, un likt viņai sajusties skaistai, jo viņa tāda patiešām arī ir,” saka Rike Karlsvēna (Rikke Karlsveen) no Norvēģijas.

„Bra-volution” koncepcijas mērķis ir parādīt, ka Lindex piedāvā daudzveidīgu apakšveļas modeļu klāstu visām sievietēm. Mūsu klientes to atzinīgi novērtē, jo tagad viņas var viegli atrast savu ideālo modeli. Interese par dalību šī gada kampaņā bija liela, un modeles pārstāv Zviedriju, Norvēģiju, Somiju un Lietuvu.

„Kampaņa „Bra-volution” mani iedvesmoja vienmēr būt pēc iespējas labākai. Tāpēc vēlos atgriezties un dalīties šajā pieredzē ar savu mazo māsu. Tas noteikti atstās pozitīvu ietekmi un palīdzēs viņai izaugt par spēcīgu un pašapzinīgu sievieti,” saka Monika Zilenaite (Monika Zilenaite) no Lietuvas.

Pavasara apakšveļā dominē maigi pasteļtoņi, kurus caurvij pelēkā krāsa. Šīs romantiskās un sievišķīgās kolekcijas izstrādājumi ir darināti no mīksta, patīkama auduma. 
„Bra-volution” un pavasara kolekcija būs pieejama visos Lindex veikalos un interneta veikalā 9. februārī.