Pati labākā sieva: gatavojamies apbalvošanas ceremonijai

Pati labākā sieva: gatavojamies apbalvošanas ceremonijai

11. Feb 2013, 14:44 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

48 projekta dalībnieces ir jau šķērsojušas projekta "Labākā sieva 2013" finiša taisni un jau.. uzvarējušas!

Patiešām tas nemaz nav tik viegli - izturēt 5 projekta nedēļas, saglabājot iedvesmu, vēlmi iet uz priekšu, spēku un pacietību.. Bet - JŪS to paveicāt! Un nevis dēļ balvas. Nevis dēļ Māmiņu Kluba. Bet gan dēļ sevis, savām ģimenēm, savām attiecībām.

Forumā dažkārt lasīts jautājums, vai tiešām KĀDS izlasa VISUS blogus. Tā patiešām arī ir. Žūrija sastāv no 5 cilvēkiem. Savu viedokli izsaka gan Māmiņu Kluba portāla redakcijas pārstāvji, gan viens no sponsoriem, gan divi neatkarīgie ekspreti, kas sekojuši projektam visu šo laiku, lasot visus blogus, un, protams, žūrijas sastāvā ir arī psiholoģe Aļika Sorokina. Katrs dalās savos viedokļos. Bet gala vārds ir psiholoģei, jo tieši viņa ir visu uzdevumu autors.

Šajā gadā, tāpat kā pagājušajā gadā, esam nolēmuši sarīkot virtuālo apbalvošanas ceremoniju, lai tajā piedalīties varētu visi, kas vien to vēlas, neatkarīgi no atrašanās vietas. Mēs strādājam pie tā, lai šī ceremonija notiktu jau RĪT!

Mēs atsevišķi publicēsim arī balvas ar visiem to ieguvējiem. Un tā visas dienas laikā. Lai līdz vakaram būtu jau zināms tā cilvēka vārds, kurš dosies kopā ar mīļoto romantiskā ceļojumā.

Bet tagad ĻOTI SVARĪGA INFORMĀCIJA!!! Projektā "Labākā sieva 2013 NAV PĒDĒJĀS VIETAS, tāpat kā piektās, desmitās vai divdesmitās. Katra balva, ko piešķirsim būs PATEICĪBA PAR JŪSU pūlēm. Neviens un nekas nespēs novērtēt jūs labāk par jums pašu. Tikai jūs zināt, cik ļoti daudz esat sasniegusi, un cik ļoti godīga esat bijusi tieši pret sevi šajās nedēļās. Paldies visām par to, ka atvērāt un parādījāt mums daļiņu savas dvēseles!

Līdz apbalvošanas ceremonijai palikusi vien nepilna diennakts..

Māmiņu Klubs

helliite helliite 11. Feb 2013, 21:09

Pati konkursā nepiedalījos, bet bija interesanti lasīt iesūtītos blogus, padomāt, kas pašai attiecībās liekas svarīgi un ko būtu jāuzlabo.
Noteikti pašpikošu idejas no dalībniecēm un ja izdosies pierunāt draugu uz ko tādu- tad kādu no uzdevumiem izpildīsim tāpat-paši sev!,lai uzzinātu ko jaunu viens par otru un saprastu, kas pietrūkst vai kas aizmirsts mūsu attiecībās.

Nu jau esam 7 nedēļas vecāki mūsu dēliņam, esam laimīgi rūpējoties par mazo, bet negribu, ka visa mana pasaule griežas tikai ap viņu, gribu atrast gan laiku, gan īpašus veidus kā saglabāt mirkļus tikai mums diviem, lai mēs nepazaudēto tās sajūtas, kas ir bijušas iepriekš.
Tā, ka Jūsu konkurss bija laba iedvesma- neaizmirsties ikdienā un prast novērtēt to, kas liekas pašsaprotami!
Paldies!

lauvinja lauvinja 11. Feb 2013, 19:47

Bija labi! Paldies!

mamma27 mamma27 11. Feb 2013, 17:18

Jāpiekrīt pārējām , sajūta tiešām ,ka izdarīts labs darbs. Jo priekš sevis daudz kas iegūts. 😀 Un liels prieks ,ka izturēju šīs visas nedēļas un izpildīju uzdevumus.

maijbite maijbite 11. Feb 2013, 17:02

Aizsūtīju anketu, jo nodomāju, ja nu kāds uzdevums man patiks un gribēšu piedalīties, bet vairs nevarēs. Kad izlasīju katru no uzdevumiem, bija ko padomāt, bija jāpadarbojas, bet bija interesanti! 😀 Nenožēloju, ka piedalījos! 😀 Uzvarētāja esmu tādā ziņā, ka nepadevos un izpildīju visu kārtu uzdevumus. 😀
Paldies MK par šo projektu, par to, ka tas piešķīra ikdienai krāsas! 😀 Par to, ka Valentīndienu sagaidīsim daudz savādākā noskaņojumā, nekā citus gadus. 😀 ❤

veesma veesma 11. Feb 2013, 16:58

Arī es gribu pateikt lielu paldies projektam par iespēju atcerēties laiku, kad satikāmies un iemīlējāmies, par to, ka lika vairāk aizdomāties, ka biežāk jāparāda otram cik ļoti viņu mīlu, atrast laiku ko pavadīt kopā, lai mīlestības dzirkstelīte neizdzistu. Man varbūt vienīgais bija grūtāk visas savas emocijas uzrakstīt, bet viss pārējais projektā man patika. Man ir mīlošs vīrs un lieliska ģimene, kas ir pats galvenais.

annijalise annijalise 11. Feb 2013, 15:46

jā tās bija burvīgas Iedvesmas nedēļas, un to ideju pietiks noteikti visam turpmākajam gadam.

👍

11. Feb 2013, 15:24

Jā- tiešām centos vairāk savas mīelstibas dēļ, nekā pēc balvas tīkoju.
Drīzāk vīriņš vēl vakar mani skubināja, lai rakstu ielieku, lai gan biju tik nogurusi. 😃

Bet tiešām prieks bija lasīt šos skaistos mīlestības stāstus, redzēt katras dalībnieces radošumu un mīlestības apliecinājumus savam vīram/dzīvesdraugam.

Paldies MK! Ši konkursa rezultātā Mums tagad ir superīgas un noderīgas mīļlietiņas. 😉
Diez vai es tā mājās sēžot būtu iedomājusies un sasparojusies ko tādu gatavot. 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 11. Feb 2013, 15:18

Jūs bijāt malaces! Es arī ar interesi palasīju blogus. Daudz labu noderīgu padomu.
Sekošu līdzi apbalvošanas ceremonijai - tas būs interesanti!

saulux10 saulux10 11. Feb 2013, 15:18

Veiksmi mums visām un turēsim to uguntiņu,lai tā nenodziest,jo nekas nevar būt skaistāks un svarīgāks par ģimenes laimi,ģimenes mīlestību-tā ir lielākā balva,kas mums var būt.🌷🌷🌷

saulux10 saulux10 11. Feb 2013, 15:15 maddara

tieši tā.