Pateicoties hromam mazinājusies vēlme pēc saldumiem

Pateicoties hromam mazinājusies vēlme pēc saldumiem

22. Jun 2017, 09:29 Banija Banija

Pateicoties Māmiņu Klubam, var uzzināt daudz jauna. Un ne tikai par bērnu audzināšanu, grūtniecību un dzemdībām. Arī par mūsu, pieaugušo, veselību.

Un tieši šādā veidā arī uzzināju par hroma nepieciešamību mūsu organismā. Iepriekš par tādu brīnumu biju dzirdējusi tikai ķīmijas stundu kontekstā. Un arī tad tikai garām skrienot.

Kā izrādās, hroms palīdz uzturēt normālu glikozes līmeni asinīs. Tātad, vienkāršākiem vārdiem runājot, tas nozīmē, ka gribēsies mazāk saldumus.

Teikšu, kā ir. Saldumus man gribās daudz un dikti. Kādu konfektīti, kādu saldu maizīti. Un tā katu dienu. Gluži kā mazs bērns, kurš nevar paiet garām saldumu plauktam, arī man vienmēr pie kasēm pastiepās roka pēc šokolādes batoniņa. Dažbrīd par to pat nokaunējos.

Sākot lietot hromu, alkas pēc saldumiem gājušas mazumā. Patiesībā, kad kurss jau bija izdzerts, saldumus praktiski vairs negribējās. Vienīgais našķis, no kura nevarēju atteikties, bija saldējums. Taču to norakstu uz karsto laiku un vēlmi pēc vēsas veldzes.

20170622092854-23249.jpg

Tātad, tas tiešām strādā – hroms ir nepieciešams! Piedevām, kā izrādās, hroms arī palīdz organismam pārstrādāt uzņemtās barības vielas.

Blumen Blumen 22. Jun 2017, 15:34

Kur jūs viņu pirkāt?mums ar vīru arī tāds nodarētu.