Pasargā savu roku ādu šajā pavasarī!

Pasargā savu roku ādu šajā pavasarī!

26. Apr 2013, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru dienu mēs, mīļās sievietes, pakļaujam savu roku ādu apkārtējās vides kaitīgajai ietekmei, jo - mazgājam traukus, gatavojam ēst, tīrām māju, mazgājam mazuli utt. Tas viss roku ādu padara sausāku, vieglāk ievainojamāku, rodas mikroplaisas, apsārtums, reizēm āda pat sasprēgā. Lai izvairītos no diskomforta un pasargātu maigo roku ādu, jāievēro daži vienkārši nosacījumi.

Rūpējies par savām rokām!

  • Vēsajās dienās nedrīkst aizmirst par cimdiņiem, jo temperatūras maiņa (no istabas dodamies ārā un otrādi), izraisa sausas ādas rašanos, kā arī, āda var sasprēgāt.
  • Katru reizi pēc roku mazgāšanas, tām jāuzziež krēms, kas mitrina un baro ādu.
  • Izvēlies krēmu, kura sastāvā ir E vitamīns, jo tas ir antioksidants, kas pasargā organismu no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes, kā arī tas notur vajadzīgo ādas uztura balansu un rūpējas par tās aizsargspējām stresa situācijās.
  • Pirms miega iezied rokas ar krēmu un veic roku un pirkstu masāžu.
  • Lai rokas būtu maigas un to āda būtu mīksta, var tās mērcēt olīveļļas vanniņā.
  • Protams, var taisīt arī maskas roku ādai. Piemēram, uzzied uz rokām biezu krēma kārtu, apļveida kustībām masē katru pirkstu, pēc tam uzvelc kokvilnas cimdiņus. Nevelc tos nost 20 minūtes. Pēc cimdiņu novilkšanas, krēma pārpalikumus notīri ar saveti.

Rūpējies par savām rociņām, neaizmirsti tās pasargāt un palutināt, un šajā ziņā tev vienmēr palīdzēs Altermed Panthenol forte 2% roku krēms. Tam ir lieliskas aizsargfunkcijas, kā arī tas atjauno roku ādu, jo šis krēms satur D-Pantenolu, alantoīnu, E vitamīnu un avokado eļļu.

Lai tavu roku āda ir maiga un kopta!

Māmiņu Klubs

Panthenol forte 2% roku krēms, 100ml

Vides piesārņojums, sals, karsta saule, ilga uzturēšanās ūdenī - visi šie faktori var nelabvēlīgi ietekmēt ādu un matus. To efektīvu atjaunošanu nodrošina altermet panthenol preperāti ar augstu D-pantenola saturu un A, E, F vitamīnu kompleksu.Aizsargājošs un atjaunojošs roku krēms ar augstu D-pantenola saturu, alantoīnu, E vitamīnu un avokado eļļu.


20130423101903-50627.jpg