Pasākums „Pie Pogas Elgas” Mazajā Ģildē

Pasākums „Pie Pogas Elgas” Mazajā Ģildē

04. Mar 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

8.martā plkst.12.00 Mazajā Ģildē norisināsies pasākums bērniem „Pie Pogas Elgas”. Viesiem pasākuma laikā būs iespēja piedalīties dziesmās, rotaļās un citās izklaidējošās aktivitātēs.

„Pie Pogas Elgas” ir jau sestais pasākums cikla „Meistardarbnīcas bērniem” ietvaros. Tradicionāli, katru no cikla pasākumiem organizē viens no RKTMC „Mazā Ģilde” bērnu kolektīviem un šoreiz tas būs vokālais ansamblis „Podziņas”, kas līdz ar Pogu Elgu pasākuma viesiem piedāvās jautrā veidā dibināt „Pogu biedrību” un piedalīties spēlēs, rotaļās un kopīgās dziesmās.

Vairākos cikla „Meistardarbnīcas bērniem” ietvaros pēdējo divu gadu laikā bērni kuplā skaitā mācījušies dejot tautas dejas, dziedāt, zīmēt un spēlēt teātri. Tradīcija sākotnēji ieviesta lai sniegtu iespēju Mazās Ģildes bērnu kolektīviem un to vadītājiem demonstrēt savas spējas un veikumu plašākai publikai, kā arī aicināt arvien vairāk gados jauno apmeklētāju apmeklēt pasākumus šajās telpās. Ar laiku tā ir izveidojusies par sava veida tradīciju un arī šoreiz jo īpaši gaidīs jaunākos viesus un viņu vecākus.

Par patīkamu atmosfēru un aktivitātēm rūpēsies pasākumu kolektīva vadītāja Skaidrīte Daugule un Anita Reinfelde, kas šoreiz iejutīsies Pogas Elgas tēlā.

Ieeja pasākumā bez maksas. To organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta,atbalstu.