Pārvērtības: Un varbūt tomēr mamma pārvēršas

Pārvērtības: Un varbūt tomēr mamma pārvēršas

20. Nov 2016, 17:12 ViKrEm mamma ViKrEm mamma

Mūsu ģimenei lielie svētki ar vakarkleitām, dargām ballēm nav ļoti bieži, taču uzpucēties ik pa laikam sanāk, protams, ne tā kā pirms gadiem piedspadsmit, kad dikti gribējās un rocība atļāva jaunu kleitu, bikses, džemperi, topiņu, jaunas kurpes, teju, katru nedēļu. Ja es pucējos pāslaik, tad pārsvarā tad, kad no rītiem ir nedaudz vairāk laika un tad, kad ieraugot sevi spogulī vēlos smaidīt un teikt smaidot "labrīt, šodien gan Tu ļoti labi izskaties". Tad tieši šajos brīžos pēkšņi skapī atrodas kādi svārki, jauna kleita, ir laiks akcentēt uzacis, uzlikt nedaudz spilgtāku grimmu un uzspodrināt lūpas.

20161120165331-82608.jpg

( foto pirms 5 gadiem, kad vēl  biju 2 bērnu mammīte)

Nu jau vairāk kā trīs gadus neesmu bijusi solārijā, sauļojos pavisam nedaudz tikai dabīgā saulītē, pirms tam biju skaisti brūna," šokolādīte" ( laiks, kad man vel nebija diagnosticēta melanoma). Esmu samierinājusies, ka šis skaistais brūnums man nebūs nekad un tad , jākompensē ar krēmiem un citiem akcentiem. Līdz ar šo periodu arī pieņēmos pamatīgi svarā  - no 45 līdz 80.

20161120165444-62411.jpg

( foto neilgi pēc trešā mazuļa,)

Pašlaik ir periods, kad šie 80kg "smuki" krītas un ir arvien vairāk un vairāk dienu, kad skatos uz sevi un smaidu, smaidu ne tikai par mammu šajā ķermenī, bet arī sievieti. Priecājos saņemot komplimentus ne tikai no vīra un bērniem, bet arī brāļa, tēta, brālēniem, draugiem. Es atkal sāku pamazām "starot", starot no iespējas, kas man dota šeit - dzīvot,mīlēt, būt mammai saviem trim ķipariem. Proatms, būt trīs bērnu mammai nav viegli, nav īsti laika un finanšu, lai lutinātu sevi fizētavās, SPA centros, organizētu mega šopingus sev. Teikšu godīgi - vienmēr ir simtiem, kādēļ ne - nav laika, nav noskaņojuma, nav īsti vēlmju, nav liekas naudas... labāk mazajai uzšūsim tērpu, labāk lielajai samaksāsim par vokālo skolu, dēlam, nopirksim jaunuz zābakus, atliekot mammas vajadzības rītdienai, nākamnedēļai, nākammēnesim...

20161120165730-30867.jpg

Bet nu esmu gatava izaicinājumam, ja man to dotu šī iespēja kopā ar veikalu "Debenhams" un "Māmiņu klubu". Ļoti vēlētos skaistu īsu matu griezumu, pretstatā līdzīšinējiem, vienmēr garajiem, vai pusgarajiem matiem, skaistu grimmu, iespējams, ko pavisam citu, nekā līdz šim. Šos gadus arī nav sanācis iepazīt katras sezonas aktuālās krāsu tendences gan garderobē, gan arī make-up. Šī būtu sievišķīgā diena tikai sev, ticiet man, šādi atrastos arī vienmēr tik milzīgais deficīts - laiks, noteikti, sarunātu kādu aizvietotāju darbā, noteikti nebūtu vairs simtiem iemeslu, kādēļ nē, būtu viens, kādēļ "jā" - jāizmanto iespēja, ja reiz tāda ir dota :)

Vienmēr uz svētkiem un iziešanām man ir divas savas mīļākās melnās klasiskās kleitas. Tās vienmēr kombinēju ar kādiem jauniem aksesuāriem - kurpēm, somiņu, krellēm. Šoreiz vēlētos uzklausīt stila konkultanti un, ja reiz šāda iespēja būtu, labprāt, iepazītu visu šīs sezonas un svētku aktuālo, tas būtu kā stimuls beidzot kļūt par stilīgu mammu, ejot līdzi laikam. To es darītu,lielākoties, dēļ sevis, jo beidzot atkal sāku mīlēt sevi skatoties spogulī, jo tos nelielos defektus, kas man ir, ir iespēja pārvērst par efektiem ar zinošu un jauku speciālistu palīdzību.

Lai mums, mammas, veicas pārvērsties, kāda no mums pārvērtīsies šeit šī konkursa ietvaros, bet ļoti ceru, ka ne tikai šī mamma, bet mēs visas, kaut vai pašu spēkiem to izdarīsim, pirmām kārtām jau iepriecinot pašas sevi :)

ViKrEm mamma ViKrEm mamma 21. Nov 2016, 10:47 mamma88

Mīļš paldies 😀

mamma88 mamma88 20. Nov 2016, 20:38

Lai Jums izdodas piedalities parvertibu sova.Kas man iekrita acis-sokoladites brunums un samierinasanas ar balaku adu.Teiksu ka ir-siecietes skaistas izskatas ari bez saulosanas un visiem kremiem.Paskatisimies kaut vai uz super modelem,nu nav vinas noklatas ar nez kadu bronza krasu vai parsaulotas,piem.,Ginta Lapina.