Parūpējies par savām acīm ar Navi Vision!

Parūpējies par savām acīm ar Navi Vision!

09. Oct 2014, 00:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nogurušas acis, asarojošas acis, "sausas acis", apsārtušas acis.. Šie ir tikai daži no simptomiem, kādus mūsu acis piedzīvo mūsdienu laikmetā, kad uz acīm iedarbojas dažādi kairinātāji. Ieskaties NAVI VISION līnijā, kuras pamatā ir attīrīti augu ekstrakti acu pilienu formā!

Tie novērš nepatīkamos simptomus, ko rada jutīgās acs virsmas kairinājums, ilgstoši uzturoties kondicionētā gaisā, strādājot ar datoru, smogs, ziedputekšņi vai kādi citi nepatoloģiski faktori.

NaviVision piedāvā 4 dabiskus risinājumus 4 visbiežāk sastopamajām problēmām: 

Acu pilieni Navi Vision Nogurušām acīm ar alvejas ekstraktu un hialuronskābi – pastiprina virsmas viskozitāti un elastību, ir pretiekaisuma un dziedējošas īpašības.

Acu pilieni Navi Vision Apsārtušām acīm ar kumelītes un žibulīšu ekstraktu – antiseptiska, pretiekaisuma, pretvīrusu un dziedējošas īpašības, kas samazina acs iekaisumu, kairinājumu un apsārtumu.

Acu pilieni Navi Vision Iekaisušām acīm ar kliņģerītes un burvjlazdu ekstraktiem - antiseptiska, pretiekaisuma, pretvīrusu īpašības, tonizējošs, vieglu sāpju mazinošs. Labi palīdz pie allerģiski izsauktām iekaisušām acīm.

Acu pilieni Navitae ar antioksidanta un mitrinošām īpašībām – satur hialuronskābi, vitamīnu A un vitamīnu E. Aizsargā, nomierina un atjauno acs virsmu.