Pārmaiņas!

08. Jan 2017, 23:03 manderina manderina

Katra diena ir tāda, kādu mēs viņu veidojam. Bet citreiz ne viss notiek tā kā mums gribētos. Brīžiem liekas, ka nojūkot kādam mazam puzles gabaliņam, sabrūk pilnīgi viss.

Pēdējās dienas jūtu, ka sāk piezagties ne tās labākās domas. Notiek cīniņš pašai ar sevi. Gribās būt labākai sievai un mātei, bet kā lai to izdara? Saprotu, ka būtu jāpārkāpj pāri sev, bet varbūt to vajag. 1,6g esot mājās ar mazo, sapratu, ka tik daudz nesanāk laiku veltīt sev kā gribētos. Un ka brīžiem piezogās depresija ar kuru nākas cīnīties. Jo vienmēr visi grib lai esi perfekta mamma un sieva un ka tu jau mājās atpūties. Bet tā nav, bērns nogurdina vēl vairāk nekā darbā strādājot. Tai pašā laikā esmu pateicīga par šo laiku, jo varēju būt kopā ar mazo :)

Kā lai pareizāk atgriežas apritē un parādīt sevi atkal no jauna? šis jautājums man jau kādu laiku nedod mieru, jo jāatsāk darba gaitas. Tāda sajūta, ka sāksies jauna pasaule un nesaprotu kā to visu savienot kopā ar privāto dzīvi. Šis ir tas laiks, kad cenšos sevi iepazīt no jauna un saprast to ko es vēlos. Gribu sevi virzīt uz priekšu, lai sasniegtu labākus mērķus un apņemšanās. Varbūt vēl kādai ir tā, ka gribās tik daudz ko izdarīt, bet nepietiek tam laika.?

Ceru ka šis laiks būs mans laiks, kad varēšu atjaunoties un gūt spēkus jaunam dzīves posmam.

Ikvienam ieteiktu, nepadoties bet iet uz priekšu ar smaidu! :)