Parādi savus pavasara apavus un laimē kosmētikas komplektu!

15. May 2015, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lāči ziemas miegu guļ attiecīgajā gadalaikā, bet ziemas apavi guļ veselus trīs gadalaikus: visu pavasari, vasaru un vēl rudeni! Ļauj tiem izgulēties kārtīgi, liec ziemas apavus tālākajā kaktiņā nost, un meklē pavasara apavus! Paskaties, kāds skaists laiks aiz loga, vai tiešām negribas uzposties? Gribas, mēs zinām! Un viegla gaita, patīkamos, ētos apavos, tas ir tieši tas, kas tagad vajadzīgs!

Piedalies konkursā!

  1. Iesūti mums savu pavasara apavu bildi, parādi, kāds ir tavs šī pavasara kājiņu ekipējums!
  2. Pastāsti par saviem mīļākajiem šī pavasara apaviem, kā un kur tos atradi! Protams, ja tādus vēl neesi atradusi, iespējams, ir īstais brīdis meklēt tos košākos tuvāko veikalu plauktos!

Kā pievienot blogu?

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENO RAKSTU iesūti savu blogu 
  • Izvēlies sadaļu Sieviešu klubs un tagu Konkursi, Mājsaimnieču-olimpiāde
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Atceries pievienot pie foto komentārus, ja gadījumā izlem iesūtīt mums savu apavu parādi FOTOblogā!

Balva

20150512111323-87082.jpg

Mesoestetic ir viens no tehnoloģiski advancētākajiem uzņēmumiem, kas piedāvā medicīnisku ādas aprūpi. Mesoestetic jau gandrīz divdesmit gadus ir bijis savas industrijas līderis inovāciju ziņā.

Mesoestetic® farmācijas laboratorijas (Barselonā, Spānijā) kompetence un veiktie pētījumi tiek pilnībā veltīti tam, lai attīstītu un uzlabotu sejas un ķermeņa ādas aprūpi. Šīs laboratorijas veic ilgstošu jaunāko sastāvdaļu izpēti. Inovatīvo tehnoloģiju un mūsu zinātnieku un ķīmiķu pieredzes apvienojums padara mesoestetic® produkciju par vislabāko korektīvās ādas aprūpes piedāvājumu ar augstākajiem standartiem, kā piemēram, cosmelan® un mesoéclat® Depigmentācijas aprūpei , kā arī jaunākos risinājumus cilmju šūnu pielietošanā.

Atklāj mesoestetic® īpatnības un standartus, kas nodrošina ātrus un efektīvus rezultātus gan pacientiem, gan profesionāļiem.

Mesoestetic Pharma Group produktus ir iecienījušas tādas pasaules zveigznes kā Madonna, Beyonce, Dženifera Anistone, iepazīsties ar tiem arī tu!

Mesoestetic kosmētikas oficiālais izplatītājs Latvijā ir SIA Dinastija, Veikali Brīvības ielā 180 un Tirdzniecības centrā Spice.

Balvu pasniegsim Mājsaimnieču olimpiādes ietvaros, 16.maijā, tāpēc blogu konkurss aktuāls līdz 15.maijam ieskaitot!

Balva tiks izspēlēta starp maminuklubs.lv, maminklub.lv un sieviesuklubs.lv dalībniecēm.

Māmiņu Klubs

PIESAKIES dalībai Mājsaimnieču olimpiādē, aizpildot anketu zemāk!

20150429143708-53069.jpg

20130207094525-94009.jpg

www.spicehome.lv

 

 

 

Nē, var piedalīties IKVIENA!