№9: Par un ap VĪRIETI jeb randiņš Ģimenes restorānā

№9: Par un ap VĪRIETI jeb randiņš Ģimenes restorānā

26. Jan 2016, 21:07 Magones_zieds Magones_zieds

Šīs nedēļas uzdevums izraisīja interesi, nebijām ar vīru tā padziļināti pļāpājuši par vīriešu tēmu tieši šādā, mūsu attiecību, aspektā, tāpēc nevēlējos to veikt ķeksīša pēc tāpat vien, bet izmantot uzdevumu mūsu labā un papļāpāt par vīrišķību un vīra domām par mūsu attiecībām randiņa ietvaros. Tā kā abi strādājam, uzrakstīju vīram mīļu e-pasta vēstulīti ar uzdevuma jautājumiem, lai viņš var apdomāt, pārdomāt jautājumus/atbildes un norunājām uzrīkot randiņa pēcpusdienu Ģimenes restorānā, lai netraucēti abi kopā ar mīļoto vīrieti izbaudītu garšas, smaržas un izjūtu svētkus, pļāpājot par un ap vīrieti, vīrišķību un mūsu attiecībām.

Tad nu, lūk, mana vīra atbildes e-pastā, pirms randiņa restorānā. Īsi un kodolīgi.:)

*Kas tev attiecībās ar mani ir svarīgs?

  Svarīgi, ka viens otram varam uzticēties un varam paļauties viens uz otru.

* Ko tu no mūsu attiecībām sagaidi?

  Sapratni, uzticēšanos, godīgumu, morālu atbalstu.

* Kādām, tavuprāt, jābūt mūsu attiecībām?

To nav iespējams ne noformulēt, ne pateikt vārdos, galvenais, lai visi ir laimīgi un brīvi (nejūtas apspiesti vai iegrožoti). Nevar saplānot attiecības, kādām tām ir jābūt, attiecības rodas tās izdzīvojot.

* Kādas ir tavas mīlestības būtiskākās vajadzības?

  Būt mīlētam

* Vai mums reizēm vajag atpūsties vienam no otra, kādai tai atpūtai būtu jābūt un cik daudz laika varētu prasīt šāda atpūta?

Iespējams, ka kādreiz ir nepieciešama atpūta vienam no otra, kas varētu būt kaut vai vienkārša pastaiga vienam, pabraukšana ar riteni vai paciemošanās pie draugiem, radiem.

Vakara (randiņa) gaitā pārrunājām katru jautājumu sīkāk, kā arī padalījāmies nākotnes redzējumā par mūsu attiecību turpinājumu un perspektīvu nākotnē. Guvu apstiprinājumu, ka lielos vilcienos par mūsu attiecībām mums domas ir līdzīgas. Abi kā pāris kopā un ģimenē jūtamies ļoti labi. Secinājums – atkal aizvadīts viens lielisks vakars, kā pārim, ko saglabāt mūsu kopīgajā atmiņu lādītē. Randiņš izdevies! :)

20160126210542-67804.jpg

Sarunas ar vīru bija ļoti feinas. Grūtākais tajā visā bija atrast to pavedienu, kā šo uzdevumu padarīt interesantāku tieši mums kā pārim, lai varētu papļāpāt par tēmu bez dažāda veida pauzēm un 5 maziem skatītājiem, kuriem, protams, arī patīk iesaistīties sarunās, te rādot kādu priekšnesumu, te atskrienot pēc bučas, par komentāriem - kas? - kapēc? utml. un citām atrakcijām pat nerunājot. :D

Nu ko.. turpinam..

  • Kas, manuprāt, nozīmē būt vīrišķīgam vīrietim?

Vīrišķība, manā izpratnē, ir pāris vārdos nenoformulējama īpašība, jo tā sevī ietver veselu un pilnvērtīgu sajūtu un īpašību ``komplektu``. Vīrišķība ir gan spēja sniegt sievietei emocionālo, fizisko drošību, gan atbildības uzņemšanās (gan par pateiktiem vārdiem, lēmumiem, solījumiem, gan uzņemtajām saistībām), tā ir gudrība visās iespējamās izpausmēs, patiesums un stabilitāte, kā arī neuzbāzīga, stimulējoša seksualitāte. Vīrišķīgs vīrietis ir personība ar savām domām un viedokli, kas labi pārzina un dzīvē pielieto džentelmeņa labākās manieres.

Vienā teikumā es teiktu - Vīrišķīgs vīrietis ir tāds, kurā klātbūtnē sieviete jūtās sievišķīga.

Viennozīmīgi varu teikt, ka mans vīrs ir vīrišķīgs, jo kopā ar viņu esmu tīri organiski atplaukusi kā sieviete. Viņš manā pasaulē ienesis arī tīri strukturālas pārmaiņas - no manas garderobes ir pazudušas bikses un nu jau vairākus gadus kā valkāju tikai kleitas un svārkus. Vīrs mani ir uzziedinājis, ļāvis izplaukt visam, kas līdz šim bija krājies kaut kur dziļi iekšienē. Viņš ir kā magnēts, kas pievilcis mani sev klāt un realizē savu galveno dzīves uzdevumu – būt laimīgam un darīt laimīgu savu sievieti.

  • Apraksti, ko nozīmē spēja paļauties uz vīrieti, sasaisti to ar savām attiecībām un ikdienu

Paļaušanās uz savu vīrieti - tā ir drošības sajūta, uzticēšanās un rēķināšanās ar otru. Šī paļaušanās nerada šaubas, tā ir stipra un nesatricināma pārliecība, ka viss, kas notiek, notiek pēc labākās sirdsapziņas un tā, kātam jānotiek. Es paļaujos uz savu vīrieti un esmu droša, ka viņš pilnībā var paļauties arī uz mani gan ikdienā, gan ne tik ikdienišķos jautājumos/gadījumos.

Es varu vīram droši uzticēties, paļaujos uz viņu un zinu, ka viņš mani un ģimeni nenodos, viņš neatstāstīs kādam mūsu sarunas un mūsu noslēpumus.

 Es varu droši ar dēliem aizbraukt ceļojumā uz ārzemēm, paļaujoties, ka mans vīrs lieliski tiks galā gan ar meitenēm, gan mājas lietām, visi būs paēduši, sakopti, pavadījuši saturīgi laiku un ar prieku sagaidīs mūs mājās.

Es varu droši paļauties uz vīru, ka viņš vienpersoniski nepieņems kādus absurdus vai ģimenei „nedraudzīgus” lēmumus.

Es varu droši paļauties, ka vīrs rēķinās un respektē manu pārliecību, dzīvot bez kredītiem, līzingiem vai kādiem citiem aizņēmumiem un kādā dienā nesāks stiept uz māju lietas, ko neesam paši nopirkuši vai kas mums nepieder.

Es uzticos vīram, ka viņš ciena mani un mūsu ģimeni un visu, kas saistīts ar mums veic/dara/domā pēc labākās sirdsapziņas, bez meliem un viltus. Es uz savu vīru varu paļauties ne tikai emocionālā plānā, bet arī tīri saimnieciskos jautājumos, zinu, ka mēs esam lieliska komanda un varu jebkurā brīdī padot stafetes kociņu un viņš pārņems vadību gan ar bērniem saistītos, gan māju, gan citos jautājumos. Tā es varētu turpināt ilgi un dikti un par to liels, liels PALDIES!! manam vīram, kas pierādījis, ir lieliski dzīvot un izdzīvot dzīvi kopā.

  • Cik tev svarīgi ir, lai vīrietis tevi atbalsta? Kā izpaužas viņa atbalsts?

Vīra atbalsts man ir ļoti svarīgs, tīri sajūtu līmenī. Es labi zinu, ka materiāli, fiziski un saimnieciski tiktu galā arī viena ar bērniem dzīvojot, bet tā emocionālā bagātība un emociju gamma, kas nāk kopā un ar manu vīrieti ir neatsverama. Ļoti svarīgs ir arī vīra morālais atbalsts. Ir lieliski apzināties, ka ir kāds, kas samīļos, atbalstīs, lai arī kādi vēji pūš. Ziema ir gadalaiks, kuru es labprāt samainītu ar papildus pavasari vai rudeni :D , bet apzinos, ka tieši šī ziema atklāj, cik lielu fizisko atbalstu sniedz vīrs. Sniegs vienmēr izšķūrēts, malka sanesta, krāsnis iekurtas, mašīna notīrīta, akumulators murrā kā kaķēns pat -20 grādos (ja nemurrā tiek darīts viss, lai murrātu), un darbā, redzot aiz loga puteni, ir jautri saņemt Viberī buču ar ziņu – Super! Redzi kā putina! :D – un zināt, ka abi aizkadrā noķiķināsim par šo „prieku”. :D Dēlus vīrs iesaista dažādos vīriešu darbos, kas puikām ļoti patīk, meitenes izklaidē un palutina,  ir bērniem lielisks piemērs, kādam jābūt īstam vīrietim. Man patīk tas, cik organiski, palēnītēm vīrs ir ienācis mūsu pasaulē gan ar savu personību, gan ar vīriešu lietām, instrumentiem, darīšanām un mīlestību. Liels, liels PALDIES!! vēlreiz manam vīram par visu.

Lai lieliska atlikusī nedēļa un kopā būšana!

Ar cieņu – Agnese:)

20160125182010-40111.jpg

20160114190708-30745.jpg

Magones_zieds Magones_zieds 27. Jan 2016, 15:04 mamma27

Paldies un lai jums abiem izdodas lielisks vakars!👍🌷

mamma27 mamma27 27. Jan 2016, 10:05 Magones_zieds

Arī man šodien plānots pārrunāt visu pie vīna glāzes. Ceru ,ka izdosies atraisīt vīru sarunām,kā nekā svētku dienā viņš man nevar atteikt.😀
Bija interesanti lasīt!

Magones_zieds Magones_zieds 27. Jan 2016, 08:48 Eewee

Prieks, ka izlasīji līdz galam (šonedēļ tiešām gari tie blogi sanāk 😃 ) un Paldies Tev par komentāru!🌷