Par mīlestību bez robežām.

Par mīlestību bez robežām.

12. Jul 2013, 11:32 nosiguldas nosiguldas

Ja katrai no mums paprasītu, kas ir mīlestība, stāsti būtu atšķirīgi, bet noteikti tie būtu skaisti un romantiski. Kas ir mīlestība un vai tai ir robežas?

Ir cilvēki, kas tā arī pa īstam nekad nemīl, vai vienkārši neprot mīlēt. Bet ir tieši otrādi, mīlot rodas spārni. Mūsu mīlestības apliecinājums ir Katrīnīte, jo neviens neticēja, ka man vēl būs bērni, tikai mēs abi un notika brīnums. Es noteikti arī esmu to apgalvojumu piekritēja, ka mīlestībai nav robežu, bet ir lietas, ko es nesaprotu un man nav pieņemamas.

Vakardienas raksts ko izlasīju uzsita nelielus šermuļus. Jauka mīļu sejiņu meitene, pēc mīļotā vīrieša atrašanas kļūst par vampīru.

Pāris apgalvo, ka ir ne tikai kā bez prāta viens otra dēļ, bet arī gluži narkotiski atkarīgi no mīļotā asinīm.

Anglijā dzīvojošais saldais pārītis skaidro, viņi viens bez otra nevar dzīvot un jūt atkarību viens no otra asinīm. Nedēļas kopā būšanu viņi nosvin ar glāzi partnera asiņu. Kas tas ir, kapēc cilvēki pēkšņi maina sevi, maina savu attieksmi pret vērtībām, kas viņiem ir bijušas līdz kaut kādam noteiktam notikumam. 

Kāda nākotne ir šādai mīlestībai, vai viņiem būs bērni un kas viņi būs. 

Neņemos nosodīt, iespējams, ka es dzīvoju nepareizi, bet viņu attieksme pret lietām ir daudz vienkāršāka, vienkārši savādāka. Gribētos saprast un atrast izskaidrojumu tādai rīcībai.

annijalise annijalise 12. Jul 2013, 14:40

teikšu godīgi es to rakstu nebiju lasījusi, bet izlasot nosiguldas blogu, padomāju- nu lai tak mīl kā grib viens otru, galvenais lai nerada sev līdziniekus.
tad vēl piekritīšu tam ka tepat MK raktiem kuriem ir kliedzoši virsraksti ir liels lasītāju pulks.

nosiguldas nosiguldas 12. Jul 2013, 13:11 wrenucis

Esot māmiņu klubā jau ļoti ilgu laiku, esmu ievērojusi, ka izteikti pozitīvos rakstus lasa samērā maz lietotāju, toties tikko ies runa par ģimenes problēmām, vai problēmām, kas skar cilvēka personīgo dzīvi, tie ir ļoti lasāmi un pat komentējami raksti. No tā saprotu, ka mums māmiņām labāk patīk rakāties pa citu ģimenes dzīvi nekā vienkārši apmainīties ar viedokļiem par vienu vai otru tēmu. Šajā gadījumā tēma tieši skar attiecības un nākošo paaudzi.

nosiguldas nosiguldas 12. Jul 2013, 13:07 ievukitis

es noteikti oponēšu, jo nav jautājums par vardarbību, bet gan par pāru attiecībām, mēs dzīvojam sabiedrībā, kur notiek dažādas lietas. Ir dažādi attiecību modeļi, ir dažādi viedokļi. Mēs māmiņas nedzīvojam uz vientuļas salas un ja negribās kaut ko redzēt vai dzirdēt, var vienkārši nelasīt.

nosiguldas nosiguldas 12. Jul 2013, 12:25 maddara

piekrītu, kārtējais kanibālisma paveids.