Par atgriešanos māmiņu klubā

Par atgriešanos māmiņu klubā

05. Aug 2017, 22:32 Supersausins Supersausins

Sveikas meitenes!

 Ir pagājis diezgan ilgs laiks kopš mana pēdējā ieraksta šeit.Tas nenozīmē, ka esmu aizmirsusi par jums, drīzāk izaicinājumu plūsma, kas mani apciemojusi šo pēdējo gadu laikā, ir paņēmusi lielāko daļu mana laika un enerģijas, bet nu es esmu atgriezusies, lai turpinātu rakstīt, stāstīt un rādīt kā iet man, maniem puikām- Kristiānam (5 gadi) un Mārtiņam ( gandrīz 3 gadi), iepazīstināšu jūs ar darbiņiem, rakstīšu kāzu plānošanas blogu un pieņemšu jaunus izaicinājumus sev ar kuriem dalīties un radīt iedvesmu arī jums.

Mammas un meitas gaidības- kā mums iet tagad.20170805221146-46370.jpg

 Tās kuras aktīvi sekoja līdzi maniem blogiem jau zina, par manu gaidību laiku kopā ar mammu. Tagad, kad Mārtiņš un mans brālītis ir paaugušies mums iet vēl interesantāk. Abi labprāt spēlējas  un mācās kopā. Šim laikam ko es pavadīju kopā ar mammu, kad abas bijām stāvoklī un tagad arī jau ilgu laiku pēc dzemdībām es varu tikai teikt paldies, paldies par šo iespēju gaidīt mazuli kopā ar mammu. Mēs vienmēr esam bijušas ļoti tuvas- kā draudzenes, bet pēc bērnu piedzimšanas esam vēl tuvākas.Tagad varam mainīties ar bērnu drēbēm, kopā vest uz rotaļu laukumiem un bērnudārziem. Viņi ir kā dvīnīši tikai ar viena mēneša un 2 nedēļu starpību.20170805221819-62750.jpg

Brāļu būšana.

20170805221256-55059.jpg

 Bērni aug kā pupas- nudien ātri. Spēju tik skatīties un priecāties par to, kā mani puikas izaug un sāk jau perināt savas “brāļu lietas”.  Kristiāns (5 gadi) ļoti labprāt iesaista Mārtiņu ( gandrīz jau 3 gadi) savās spēlēs un arī ,protams, nedarbos. Es priecājos, ka puikas tik labi spēlējas kopā un var dalīt savu bērnību viens ar otru. Tagad abi ir pasākuši aktīvi braukt ar velosipēdiem. Drīz jau sāksies atkal aktīvās dārziņu gaitas un tad plašāk pastāstīšu ,kā abiem brāļim iet pēc garajām vasaras brīvdienām.

Gatavojos kāzām.

20170805221717-98174.jpg

 Jā meitenes, tas laiks ir pienācis arī man, tāpēc neizpaliek visi lielie plānošanas darbi, lai šī īpašā diena kļūtu ideāla. Noteikti šeit ar jums vēl padalīšos kā es visu plānoju, kā gatavot dekorācijas, ielūgumus, utt., jo lielu daļu gatavosim pašas- es un manas meitenes. Tā kā kāzas plānojas būt tikai Maijā man vēl ir daudz laika, lai ar jums šeit padalītos ar savām idejām un pieredzi visā plānošanas procesā, kā arī priecāšos par jūsu ieteikumiem.

Projekts- labākās draudzenes sporto- nekur nav pazudis.

20170805222049-87416.jpg

Pirms apmēram nu jau 2 gadiem iesākām mazu projektiņu ar draudzeni- LABĀKĀS DRAUDZENES SPORTO, kur izvirzījām sev veselīgus mērķus, lai veselīgi nomestu liekos kilogramus sportojot. Protams, izvirzītos kilogramu mērķus pilnībā nesasniedzu ( -25 kg, kur man bija prāts :D, tas šķiet neiespējami), bet gluži padevušās un norakušas šo projektu arī neesam. Gluži otrādi, mēs esam sākušas aktīvāk sportot, labāk ēst un skriet maratonus. Jā tieši tā, esam kopīgi noskrējušas jau vairākus maratonus! Ja man kāds to censtos ieskaidrot pirms 3 gadiem, es nekad tam neticētu, jo nekad nedomāju, ka man tas būs pa spēkam, bet tagad esmu pierādījusi sev, ka es to varu! J Maratoni mani ir ierāvuši azartā, tā, ka garām reti, kurš skriešanas pasākums man paslīd. Cenšos piedalīties maksimāli vairākos. Arī ēšanas paradumus esmu uzlabojusi un pāris kilogramus nometusi.

Šajā laikā esmu daudz sevī meklējusi to sievieti, kuru vēlos. Mēģināju atšifrēt, kur slēpjas mana sievišķība un ziniet meitenes, es esmu sapratusi, ka vajag vienkārši valkāt kleitas! Vismaz man tas strādā ļoti labi, nost ar biksēm un šurp kleitas vai svārkus! Un protams, arī lūpu krāsa ir brīnišķīgi sievišķīgs elements ikdienā.  Tāpēc vairosim prieku sevī, vilksim vairāk kleitas, pucēsimies ikdienā un krāsim mazos dzīves prieciņus ikdienā, lai turpinātu tikties šeit māmiņu klubā- tur, kur viss iesākās.

 

Jūsu Sintija

Supersausins Supersausins 06. Aug 2017, 23:03 mamma27

Paldies😀 .
Man ik pa laikam ir vēlme uzrakstīt ,kādu blogu,bet nav laika brīžiem ar jaunā darba režīmu.. bet esmu apņēmusies padalīties ar dažādiem blogiem un ceru saņemt arī kādu atbildi uz sevis intresējošu lietu😀

mamma27 mamma27 06. Aug 2017, 20:42

☺Prieks,ka MK atgriežas māmiņas ,kas uz laiku pametušas rakstīt.Interesanti pasekot kā klājas!!!Atceros tavus un mammas gaidību blogus ,bija interesanti!