Panna cotta ar vasaras ogām

Panna cotta ar vasaras ogām

15. Jul 2013, 11:43 veesma veesma

Ir īstais ogu laiks, kad tās jāēd maksimāli daudz svaigas.

Piedāvāju pagatavot Panna cottu ar svaigām vasaras ogām.

Pagatavošanai vajadzēs:

- 250 ml saldā krējuma;

- 150 ml piena;

- 100 g želejas cukura Multi;

- dažādas svaigas ogas pēc patikas.

Ogas sadalām četros trauciņos. Es liku avenes, mellenes, upenes, jāņogas un persiku gabaliņus.

20130715111006-23407.jpg

Katliņā uzvāram krējumu un pienu.

20130715111529-37683.jpg

Pieberam želejas cukuru un vēlreiz uzvārām.

20130715112006-69452.jpg

Nedaudz padzesējam.

20130715112554-36153.jpg

Un pārlejam pāri ogām.

20130715112758-68940.jpg

Istabas temperatūrā atstājam atdzist.

Dekorējam ar ogām un augļu gabaliņiem.

20130715113257-70557.jpg

20130715113606-31162.jpg

20130715113743-92010.jpg

Šis deserts noteikti ir vasaras ēdiens, jo viņā var likt visādas svaigas vasaras ogas un augļus.

Bērniem var dot no gada vecuma, tikai attiecīgi mazuļa porcijā liekam tādas ogas un augļus kurus mazais uz gadu jau ēd.

 

Ļoti gards deserts!

 

Vēsma

Vasaras ēdienkarte: Vēl pēdējais uzdevums un balva no grill-bāra Lighthouse ir tava!

 

20130625102946-40998.jpg

mamma27 mamma27 15. Jul 2013, 13:49

😀 jā, šis ir ari mūsmājās cieņā.