Palutināt ādu ar Bioapta

Palutināt ādu ar Bioapta

24. Feb 2017, 15:42 FejuFeja FejuFeja

Nebeidzamās vecākā dēla kaites mums radīja (diemžēl) izcilu iespēju izmēģināt Bioapta Aptapasta. Jau pirms kāda laika dēlam uz dibena parādījās niezošs apsārtums un pumpas. Gaidot rindu pie ārsta, centāmies piemeklēt dažādas slimības, taču galu galā apstājāmies pie alerģijas, kas, kā izrādās, arī ir patiesais iemesls. Taču, līdz brīdim, kamēr tikām pie ārsta rekomendācijām par dupša turpmāko ārstēšanu, palīgos ņēmu Aptapasta.

20170224154131-18698.jpg

Aptapasta sola mīkstināt, barot un intensīvi mitrināt ādu un ir piemērota arī autiņbiksīšu lietošanas laikā. Šoreiz, kamēr mazā māsa visus līdzšinējos mēnešus iztikusi teju bez apsārtumiem, pasta nāca talkā četrgadīgajam dēlam. Salīdzinot ar kādu citu visiem labi zināmu smēri, kuru parasti ņem talkā, kad bērniem apsārtis dibentiņš, Aptapasta ir mans līderis. Kāpēc? Tā ir ļoti vieglas konsistences, praktiski bez aromāta (atgādina vieglu, vieglu ziepju smaržu, kuru sasmaržot gan var tikai ļoti pacenšoties), viegli klājas un tiešām iedarbojas. Uzklājot pastu bērnam uz apsārtušā dibentiņa un niezošajām pumpām pirms gulētiešanas, nākamajā rītā novēroju, ka apsārtums ir pazudis, savukārt pumpas ir sažuvušas (paldies par to cinka oksīdam, kas pievienots pastai) un vairs neniezot.

Ņemot vērā, ka pasta pārbaudīta reālā darbībā, tagad tā man stāv aptieciņā kā palīgs numur viens brīžiem, kad bērniem radīsies apsārtumi, būs uzberzta āda vai radīsies kāda aukstumpumpa, jo esmu pārliecināta, ka Aptapasta noteikti tiks galā arī ar šīm nelūgtajām viešņām, tās efektīvi sausinot un neļaujot izplesties. Tiem, kuri smīkņā par to, ka itāļi radījuši tikai kārtējo dupša smēri, atļaušos oponēt, jo jau zinu, ka to noteikti izmantošu tuvāk vasarai, kad mēģināšu ievalkāt savas jaunās skriešanas kurpes (kuras pēc pirmajām nodarbībām noteikti pamatīgi saberzīs kājas) vai arī ienēsāt jaunās vasaras kurpes. Aptapastai ir tiešām plašs pielietojums.

Savukārt, ja meklējat universālu mazgāšanās līdzekli visai ģimenei, iesaku apstāties un izmēģināt Bioapta Aptaskin. Es pati esmu no tiem, kuriem ir ļoti cimperlīga āda. Ja lietoju parastās dušas želejas, tad pēc tam noteikti smaržoju pēc puķu dārza un piedevām arī vēl kasos, jo tām pievienotās vielas izsauc kairinājumu. Izmēģinot Aptaskin, āda pēc mazgāšanās neniezēja un to izmantoja arī pārējie manas ģimenes locekļi. Kāpēc cenšos un priekšroku dodu mazgāšanās līdzekļiem bez aromātiem? Tāpēc, ka tad varu būt droša, ka mana pāris mēnešus jaunā mazulīte nesabīsies, ka mammas vietā pie viņas pēkšņi atnākusi cita tante, kura smaržo pēc rozēm, lilijām un okeāna.

20170224154154-39379.jpg

Ir pierasts, ka parastās dušas želejas parasti uzbur milzu putu mākoņus, taču Aptaskin nebūs no šiem mazgāšanas līdzekļiem. Tas ir patīkams, mazgājoties radot vieglas, maigas putiņas, kuras noteikti patiks arī mazajiem bērniņiem (tieši tāpēc šo mazgāšanās līdzekli tagad izmanto visa mūsu ģimene, jo tas piemērots ne tikai cilvēkiem ar jutīgu ādu, bet arī bērniem un zīdaiņiem). Vēl viens būtisks faktors – pēc mazgāšanās nerodas velkoša sajūta, jo Aptaskin nesausina ādu.

20170224154111-75129.jpg

Tiesa, ja man būtu iespēja, noteikti pudelītei pievienotu dozatoru, jo, tā kā līdzeklis ir salīdzinoši šķidras konsistences, tad, esmu pārliecināta, ka dozators būtu labāka izvēle tā ekonomiskākai lietošanai.

Mazgāšanās līdzekļa aromāts? Tāda praktiski nav. Pēc mazgāšanās ar Aptaskin es smaržoju pēc vienkārši tīra cilvēka nevis maijpuķīšu pļavas.