Kā notiek lutināšanas procedūras Māmiņu Klubā topošajām un jaunajām mammām?

Kā notiek lutināšanas procedūras Māmiņu Klubā topošajām un jaunajām mammām?

12. Oct 2020, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katra sieviete ir pelnījusi justies īpaša un mīlēta. Arī tad, kad ikdienas rūpes lielākoties saistītas ar mazulīša gaidīšanu, mājas iekārtošanu, pūriņa izveidošanu. Māmiņu kluba Vecāku skola aicina topošās māmiņas neaizmirst arī par savu sievišķīgo pusi.

Iepazīsimies ar kosmētiķi Ivetu Liberti, kura Māmiņu kluba Vecāku skolā turpmāk rūpēsies par topošo māmiņu labsajūtu un skaistumu, piedāvajot īpašu procedūru grūtniecēm!

PIESAKIES LUTINĀŠANAS PROGRAMMAI ŠEIT->>> 

Izvēlies vienu no trim procedūrām sejai, papildus saņem kāju masāžu tūskas noņemšanai un dāvanā izvēlies uzacu vai virslūpas vaksāciju!

Katra sejas procedūra iekļauj ādas attīrīšanu, mitrināšanu, atjaunošanu.

Mitrinoša un atsvaidzinoša procedūra sausai un saspringtai āda

Šo procedūru iesakām, lai atsvaidzinātu, mitrinātu sausu, saspringtu, nespodru ādu un pasargātu ādu no mitruma zuduma. Procedūra tūlītēji atjaunos ādas mitrumu un mirdzumu.

Prettūskas procedūra sejai, kaklam un dekoltē zonai

Procedūra samazinās tūsku, uzlabos limfas atteci, atsvaidzinās, uzlabos asinsvadu sieniņu tonusu un uzlabos vielmaiņas procesus ādā. Procedūru īpaši rekomendē kursa veidā. 

Intenstīva procedūra mitrumu zaudējušai ādai

Ar šīs procedūras palīdzību sejas, kakla un dekoltē āda tiek dziļi mitrināta, atjaunota un atsvaidzināta. Procedūra izlīdzina mazās krunciņas, nodrošina mitruma noturību un kavē novecošanās procesus ādā. Efekts ir acīmredzams pēc pirmās procedūras. 

Tāpat procedūras laikā saņemsiet kosmētiķes ieteikumus, kā rūpēties par ādu grūtniecības laikā un pēc tās!

Procedūras ilgums: 90 minūtes

Maksa: € 45

Kas vēl būtu jāzina?

Aizpildot pieteikumu, ieraksti, uz kuru procedūru vēlies pieteikties.

Pēc pieteikuma saņemšanas, Māmiņu Klubs ar tevi sazināsies, lai vienotos par procedūras datumu un laiku. Procedūras notiek piektdienās

Procedūrās tiek izmantota GMT Beauty kosmētika

20171114124521-30345.jpg