Palīdzēsim mammai Madarai uzsākt dzīvi no jauna. Ieskaties - lietu saraksts, kas nepieciešams

20. May 2018, 11:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar Madaru satikāmies, jo viņas dzīve ir vairākkārt likusi viņai atkal un atkal sākt no jauna. Bet viņa nav padevusies. Viņa apzinās, ka viņai ir jādara viss, lai viņas bērniem būtu mamma! Mīloša un īsta! Tāda, kas rūpējas!

16 gadu vecumā kļuvusi patstāvīga, uzsākusi darba gaitas, jo savā ģimenē – nebija laimīga.. Tā dažreiz gadās, vai ne? Kad vieta, kura būtu jājūtas visdrošāk šīs sajūtas mums nespēj sniegt.

Skumjā pieredze ar iemīlēšanos, atbalsta meklēšanu un nemanot Tu saproti, ka no bērna, kuram ir nepieciešams ģimenes atbalsts, Tu pati esi kļuvusi par mammu, kurai ir bērni un jāiemācās to mīlestību, ko esi saņēmis pats, tagad dot viņiem.. Lai gan Madarai šķiet, ka viņai ir arī otrs cilvēks, kuru, teorētiski varētu saukt par bērniņu tēti.. viņš reizēm atbrauc… reizēm.. Bet patiesībā viņa ir viena.. un bērni pie loga sēž un gaida..

Madara jau pavisam drīz pasaulē laidīs trešo bērniņu. Šobrīd savu dzīvi no jauna ir sākusi Valkā, iekārtojoties īres dzīvoklītī, kādu nu varēja atļauties!

Viss jau ir kārtībā – neko vairāk par jumtu uz galvas nevajag! Vai ne? Bet kā bērniņi? Viņiem mamma vienmēr sarūpē, lai ir ko ēst, mamma vienmēr apģērbj un izdomā! Kaut kā jau nu tā visa ārā tiek.

Tāpēc, šobrīd – ar visu Jūsu atbalstu, ļoti vēlamies palīdzēt Madarai radīt to, kas vismaz nedaudz, bet liks pasmaidīt arī viņai pašai. Sarūpēt lietas, kas nepieciešamas, lai savā dzīvoklītī viņa justos kā mājās.. lai šajā dzīvoklīti bērniem būtu matracītis ko ielikt Ģimenes šūpuļa sarūpētajā divstāvu gultā. Lai būtu ledusskapis un gāzesplīts ēst gatavošanai.. Lai būtu paklājs, ko nolikt uz grīdas, jo bērni vēl mazi, bet grīda.. ehh.. Madara patiesībā vispār neko neprasītu un, labprāt ielīstu kādā stūrī un raudātu, raudātu un raudātu.. Bet viņa to nedara. Ik dienas pavada laiku kopā ar saviem bērniem un gaida ierodamies pasaulē savu trešo bērniņu!

Un, ja kādam šķiet, ka nevajadzēja tik daudz bērnus… Neko nesakiet! Vien klusībā lūdziet, lai Jūsu bērni vienmēr būtu laimīgi un veseli.. lai Jums vienmēr būtu laimīga un mīloša ģimene!

 Tātad: tālāk vari izlasīt sarakstiņu ar lietām, ko ciemojoties pie Madaras, mēs sapratām, ka nepieciešams viņai sarūpēt! Mammas, mums ik pa laikam mājās ir daudz lietu, kas pašām vairs nenoder. Iespējams, ir iespēja palīdzēt Madarai!

Vislielākās lietas, kas tiešām nepieciešamas

  •  Ledusskapis un gāzesplīts ar cepeškrāsni, jo Madara patiesi labi gatavo un, ja vien būtu šāda iespēja..
  • Veļasmašīna – vietas ir ļoti maz, tāpēc, noteikti nederēs kāda standarta veļasmašīna. Kā viens no risinājumiem var būt arī ar atveramo augšu vai šaurāka, kā ierasts.
  • Putekļusūcējs.. un nesakiet, ka grīdu ik dienas var izmazgāt ar lupatu. Var, protams, arī ar diviem maziem bērniem un trešo zem sirds, bet ja nu tomēr kādam iespēja ir, mēs to ļoti novērtēsim!
  • Tapetes – gaišas, jo šobrīd dzīvokļa sienas ir teju melnas.
  • Paklājs, jo lielāks jo labāks, lai noklātu istabas grīdu, kas šobrīd absolūti nav piemērota bērnu rotaļām
  • Matrači – 2gb, izmērs 200X100 . Bērni šobrīd guļ gultās, kas saklātas ar segām.
  • Gultas veļa – segas, spilveni, palagi, pāŗvalki, spilvendrānas
  • Varbūt kādam mājās ir aizķēries kāds gabaliņš ar tapeti uz kuras var zīmēt?
  • Mazajiem nepieciešamas zeķubikses, bērniem vecumā 4/5 gadi un 1.5 līdz 2 gadi!
  • Pasaku grāmatas
  • Attīstošas rotaļlietas bērniem. To nav vispār.

Ja varat kā palīdzēt - Sūtiet info uz fonds@maminuklubs.lv

Ziedot vari arī piezvanot uz ziedojumu tālruni: 90067000. Maksa par zvanu 1.42 eiro

Vai Māmiņu kluba Labdarības fonda ziedojumu kontā ar norādi: Ziedojums Madarai

MĀMIŅU KLUBA LABDARĪBAS FONDS
Reģ.Nr. 40008273324
norēķinu konts LV27UNLA0055000548342

Madara šīs lietas neprasa, mēs zinām, ka viņai to vajag! Ļoti vajag. Jo viņai ir kauns. Kāpēc? Jo nosoda! 

20180520112853-15763.jpg