Paldies, ka pastāstījāt, kā jūsu ģimenē tiek krāsotas Lieldienu olas!

Paldies, ka pastāstījāt, kā jūsu ģimenē tiek krāsotas Lieldienu olas!

03. Apr 2018, 14:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lieldienas aiz muguras. Vai šogad, krāsojot svētku olas, pieturējāties pie jau pārbaudītām metodēm, vai arī izmantojāt jaunas? To vaicājām jums konkursa ietvaros.

Lūk, kādas ir jūsu metodes (noderēs nākamjos svētkos): pārtikas krāsvielas, kurkuma, sarkanais kāposts, sīpolu mizas, mellenes, arī bietes. Protams, lai krāsa būtu intensīvāka, bet olas vārot nesaplīstu, svarīgi ņemt vērā arī dažus knifiņus - ūdenim pievienot nedaudz etiķi krāsas izteiksmīgumam, bet sāli - čaumalas izturībai.

Paldies jums visām, kuras padalījās ar saviem olu krāsošanas paradumiem un knifiņiem!

KONKURSA BALVA

Dāvana no Dienvidkorejas kompānijas 

MIMIKO

20180318150308-31949.jpg

TIEK

vilkate

Apsveicam! Balva jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā, tā jāizņem līdz š.g. 3.maijam.

De Pure Refresh Peeling Pad - Gomāžas pīlinga pads sejai.
  • Sejas attīrīšanai no atmirušajām šūnām.
  • Ādas toņa uzlabošanai. Kopšanas līdzekļu efektīvākai iedarbībai.
  • Uzlabo ādas aizsargfunkcijas, pirms make up uzklāšanas.
Ekel UHE Aloe mask - auduma maska sejai. Alvejas ekstrakts lieliski mitrina ādu, uzlabo asinscirkulāciju, tam piemīt antibakteriālā iedarbība , nomierina ādu, noņem kairinājumu un stimulē ādas reģenerācijas procesu.
Missha 3 Step Purifying Mask - trīssoļu attīrošā sejas maska. Burvjulazdas ekstrakts lieliski dziedē mazus ādas apsārtumus, pinnes, kairinājumus, sašaurina poras, noņem tūsku un nomierina ādu.
Ekel Aloe cream - dziļi mitrinošs krēms ar alvejas ekstraktu, piepilda ādu ar dzīvīgumu, kavē ādas novecošanās procesus.
 

MIMIKO kosmētikas galvenais princips – tā nemaskē ādas nepilnības, bet kopj ādu un pat dziedē.  MIMIKO  nodrošina patiesi augstu rezultātu!

www.mimiko.lv

 20180318145200-36725.jpg