Otrais uzdevums – lietas mājai

Otrais uzdevums – lietas mājai

10. Oct 2016, 15:20 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Mūsu ģimenē iecienītākais mājsaimniecības preču veikals ir ‘’Drogas’’, jo tur ir plašs klāsts no mājas uzkopšanas līdzekļiem un mājsaimniecības tīrīšanas līdzekļiem. Traukus mēdzam iegādāties ‘’Mājai un dārzam’’ un ‘’Maximā’’, bet instrumentus un dažādas lietas mājas remontam, pārsvarā iegādājamies ‘’Mājai un dārzam’’ un ‘’Insanā’’, tie ir mūsu iecienītākie veikali mazajā pilsētiņā.

Mājas uzkopšanas lietas un tīrīšanas līdzekļus iegādājamies pēc vajadzības, aptuveni vienu reizi mēnesī mēs apmeklējam ‘’Drogas’’. Lietas remontam, mājas labiekārtošanai mēs iegādājamies aptuveni vienu-divas reizes gadā (pēc nepieciešamības).

Mājas uzkopšanas lietas, tīrīšanas līdzekļus parasti pērku uz atlaidēm, pētu veikala ‘’Drogas’’ bukletiņu vai arī ja ir kāda atlaide veikalā ‘’Maxima’’, bet pērkot lielākus pirkumus – pirkt lētāku vai dārgāku izlemjam pēc tā brīža atlaidēm vai vienkārši izvēlamies atbilstoši mūsu maciņa biezumam.

Tīrīšanas līdzekļus parasti pērku jau zināmos zīmolus, dažreiz pamainu veļas pulveri – izmēģinu jaunus aromātus, pamainu no pulvera uz želejveida mazgāšanas līdzekļiem. Bet kopumā zīmols man nav svarīgs, galvenais ir sastāvs, produkta efektivitāte un atbilstoša cena.

Mans mājsaimniecības preču TOPS:

1. Persil Expert Lavender kapsulas veļas mazgāšanai;

1. Persil Expert Lavender kapsulas veļas mazgāšanai;

2. Domestos Total Hygiene līdzeklis tualetes tīrīšanai (zilais);

3. Trauku mazgāšanas līdzeklis Fairy;

4. Paklāju tīrīšanas līdzeklis Vanish.