Otrais etaps attiecībās

Otrais etaps attiecībās

24. Jan 2014, 16:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas!
Iepriekš rakstīju, ka mani un vīru ir skārusi 10.gadu attiecību krīze. To var pārlasīt šeit:  http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/attiecibu-krize-musu-risinajumi-238595/ 

Sajūtas ir divejādas, drusku pat piesardzīgas, jo vairs negribas kaut kur nošaut greizi. Ir jāmācās uzticēties no jauna. Mēģinām iemīlēties no jauna. 

Tā mājās sēžot un, kārtējo reiz pārdomājot un pārcilājot visu. Nācās secināt, ka neesmu sev pievērsusi ārējam izskatam lielu vērību. Lai gan patīk iet pavingrot un sporta klubu. Bet tieši tas skaistais un vizuālais tēls, bija atstāts novārtā.  Jo nebija laika, galu galā iepriekš domāju, ja jau vīrs ir pie sāniem, ko tad vairs. Bet STOP. Kas tās par muļķībām, ko es te domāju. Nē, esmu sieviete, un galu galā, ir prieks, ka tevi novērtē netikai ,kā lielisku mammu, vai mājsaimnieci. Bet arī kā lielisku un skaistu daiļā dzimuma pārstāvi. Tādēļ, veicu nelielas pārmaiņas. 
Foto pirms:
20140124161306-58333.jpg 

Un pēc pārmaiņām, šķīros no 7cm matu garuma un tiku pie jaunas krāsas:
20140124161422-41062.jpg 

Ziniet, laikam jau sen vajadzēja kaut ko šādu. Ir tāda lieliska sajūta, pat no apkārtējiem "svešajiem" vīriešiem ir smaidi veltīti man. Atkal sajutos, kā senās dienās- par SIEVIETI! 

Sajūtas ir foršas, arī vīrs teica, ka ļoti labi izskatās. Un tas jau ir pozitīvi, jo vīrs tāpat ar komplimentiem nemētājās. 

Iespējams, ka biju piemirsusi par sevi parūpēties. Un tādēļ attiecībās, bija viens no rutīnas punktiem. 
Vairs tādas kļūdas nepieļaušu. Un arī no vīra saņemu akceptu, pat ierosinājumus, kā vēl es varētu sevi palutināt. 

Vai arī Jums uzlabo garastāvokli, kādas pārmaiņas ar sevi? Veikala apmeklējums, frizieris, manikīrs!