Otrā nedēļa ar Atkal formā

Otrā nedēļa ar Atkal formā

08. Jan 2018, 13:18 UlrikaP UlrikaP

62,2 kg pēc nedēļas nogales dzīrēm un šorīt apēstajām brokastīm. Un, uzminiet, ko es tikko ēdu? Bingo! Kukurūzu!

Nedēļas nogalē viesojos pie mammas. Līdz ar to variet vien iedomāties, ko tas nozīmē, jo no mammas mājās neviens nekad ar tukšu vēderu nav aizbraucis, ne tā? Un gluži loģiski, ka būtu mammai nekaunīgi iesniegt ēdienkarti, kas nu viņai nedēļas nogalē jāgatavo. Tāpēc ēdu to, kas tika celts galdā, taču saprāta robežās. Proti, ja gaļas šķēle, tad viena, nevis ar papildporciju, kurai seko vēl viena papildporcija. Visubeidzot vakar ēdu augļu salātus ar jogurtu un 4 konfektes! Svētdienām piestāv nelieli grēciņi. Taču galvenais, ka šodien esmu atgriezusies ierindā un, ziniet, pat nav vairs bada sajūtas, kas mani ik dienu pavadīja pagājušajā nedēļā.

Varbūt par tukšo vēderu man nav laika domāt, jo kopš pagājušās nedēļas vidus uzpeldējusi mana vecā vaina – vēdersāpes? Jau stāstīju, ka uzradušies reiboņi un dažbrīd gar acīm ņirbēja zvaigznītes, tad tagad sāp vēdera labā puse. Labāk pat nedomāšu, kādas varētu būt potenciālās diagnozes, jo to noteikti man palīdzēs noskaidrot vēdera dobuma USG, kurai esmu pieteikusies.

Esmu ieviesusi nelielas izmaiņas Atkal formā ēdienkartē. Parasti pusdienas ir ar gaļu, piedevām, kas nozīmē, ka ēdienu sagatavoju jau dienas pirmajā pusē un vīram sanāk ēst vairs uzsildīts ēdiens. Īsti krastā tas neiet. Piedevām, ja piedevās ir rīsi, tad vāru rīsus pusdienās, vāru atkal vakarā vīram. Pilnīgi un galīgi neekonomiski. Tāpēc pamainīju vietām pusdienu un vakariņu ēdienus, lai arī meitai būtu mazāk jautājumu, kāpēc vakarā, kad pēc bērnudārza viņa ar tēti ēd kartupeļus un gaļu, es knakstos tikai ap salātiem.

Turpināšu informēt par savām sekmēm.

P.S. Pamanīju, ka MK tagad jauns konkurss par svara nomešanu. Balva vilinoša. Es labprāt uzklausītu arī citu pieredzes stāstus par svara samazināšanu un sevis uzturēšanu formā, pareiza uztura pamatu apgūšanu.