Otrā "Džiugas" veicināšanas balva ceļo pie..

Otrā "Džiugas" veicināšanas balva ceļo pie..

20. Nov 2013, 00:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu lūk, jau otrais uzdevums šajā gardajā projektā ir jau veiksmīgi izpildīts, un mēs turpinām dalīties receptēs, papildināt pārbaudītas vērtības un dalīties rezultātā! Bet - kura tiek pie otrās veicināšanas balvas no "Džiugas"?

20131105163152-12842.jpg

ATGĀDINĀM: Lai piedalītos šajā konkursā, izvēlies izsmalcināto cieto Lietuvas sieru "Džiugas"!

20131105100047-60845.jpg

Lietuvas tirdzniecības uzņēmumu asociācijas ceturto reizi organizētajā konkursā „Populārākā prece” („Populiariausia prekė“) „Žemaitijos pienas” ražotais cietais siers DŽIUGAS® ir atzīts par vispirktāko preci Lietuvā.

Valsts iedzīvotāju pirktākās preces 2012.gadā bija noteiktas saskaņā ar mazumtirdzniecības tīklu SAS „Maxima LT”, SAS „Palink”, SAS „Rimi Lietuva”, SAS „Norfosmažmena” datiem. Kaut arī siers DŽIUGAS® ir saņēmis daudz balvu, šī ir īpaši nozīmīga, jo galvenie konkursa vērtētāji un tiesneši bija Lietuvas pircēji. Konkursa rezultāti pierādīja, ka žemaišu ražotais cietais siers ir lielisks ne tikai pēc komisijas domām, bet arī pēc pircēju, kas ir paši galvenie vērtētāji. Ne velti siers DŽIUGAS® ir kļuvis par savdabīgu valsts simbolu, jo bieži vien tas tiek vests kā garšīga dāvana draugiem un darījuma partneriem uz citām valstīm, kā arī aizbraukušajiem tuviniekiem.

12 mēnešus nogatavinātam, gabaliņos salauztam sieram DŽIUGAS® bija jāuzveic ne tikai lietuviešu sieri, jo konkursā piedalījās visas tirgū esošās preces, tādēļ apsteigti arī titulētākie konkurenti no Itālijas, Francijas un citām valstīm, kas jau no seniem laikiem ir slavenas ar saviem sieriem. Bet, no otras puses, šādi iepakotam un lietošanai sagatavotam DŽIUGAS® sieram Lietuvā nav analogu.

Telšu siera meistarus iepriecina pieaugošais cietā siera DŽIUGAS® pieprasījums Lietuvā un pircēju lojalitāte pret sava novada produkciju. Pamazām mainoties ieradumiem, lietuvieši arvien vairāk apēd dažādus sierus.

„Žemaitijos pienas” siera meistari no sirds pateicas pircējiem par nozīmīgo viņu darba novērtējumu, kas mudinās arī turpmāk radoši un ar optimistisku noskaņu iepriecināt savus klientus ar jaunumiem un nevainojumu produktu kvalitāti.

Nogaršosim? Protams!

Un to darīsim četru nedēļu garumā. Galvenās balvas šajā projektā nav, toties katru nedēļu būs veicināšanas balvas!

Un tātad - otrajā uzdevumā mums bija jāgatavo Džiugas salāti!

Kā savu simpātiju un veicināšanas balvas ieguvēju otrajā projekta nedēļā Džiugas pārstāvji ir izvēlējušies..

BANIJA_LV

Mūsmāju iecienītie siera salāti

20131120114439-56963.jpg

BALVU FONDS

Kā solīts, katru nedēļu izspēlēsim balvas interesantākās receptes autoram

 

20131105162723-41488.jpg

Siera DŽIUGAS® komplekts ar medu un siera nazi cietajam sieram

Džiugas. GATAVO AR GARŠU

APSVEICAM, un balviņa tevi jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 NO 19.novembra līdz 19.decembrim!

Paldies visām, visām, kas izpildīja otro uzdevumu, gaidām trešo uzdevumu!

 

20131105095436-55275.jpg

https://www.facebook.com/dziugas.rus