Otas acu ēnām

Otas acu ēnām

26. Feb 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vajag pavisam nedaudz, lai acu ēnas būtu noturīgākas un plakstiņi – tavas sejas skaistākā rota. Lai šādu izskatu iegūtu, tev palīdzēs otas acu ēnām. Vēlams trīs veidu: pilnīgākas (ēnu pludināšanai), smalkākas – ēnu klāšanai un šķeltās – līniju zīmēšanai. 

Acu ēnu otām vislabāk jābūt no dabīgajiem sariņiem, jo tad acu ēnu pigments daudz labāk uzsūcas un krāsa klājas intensīvākā tonī. Izņēmums ir vienīgi tad, ja esi alerģiska. Ja zini, ka tev alerģija no kaķu (vai citu dzīvnieku) spalvām, visticamāk dabisko sariņu otas tev nederēs.

Ja vēlies, lai acu zīmulis neatspiežas pret augšējo plakstiņu, izmanto triku ar acu otiņu. Kad acu zīmuli esi uzlikusi pavisam tuvu skropstu līnijai, virsū ar smalko grima otiņu klāj tumšas acu ēnas. Bet tās klāj tieši tādā pat līnijā, kā acu zīmuli.

Acu ēnu otiņām jābūt šaurām un elastīgām. Tad varēsi izmantot arī uzaču krāsošanai. Arī uzacis vari ietonēt ar acu ēnām. Tikai ne melnām! Izvēlies dabiskos toņus – brūnganos vai pelēcīgos.

Māmiņu Klubs

20150224094519-50152.jpg

Catrice Duo acu ēnu ota

ACU ATBALSTS

Divpusējā acu ēnu ota ļauj Tev izveidot daudzpusīgus acu meikapa izskatus ar neuzkrītošām krāsu pārejām. Pūderveida acu ēnas var tikt profesionāli uzklātas un iztušētas. Garākais otas gals ir ideāli piemērots ēnu uzklāšanai uz lielākiem laukumiem, īsais- iztušēšanai un precīzākai uzklāšanai. Iepakots prakstiskā maciņā. 

20150224094534-86787.jpg

Catrice Dūmakaino acu ota

Sasniedz ideālu dūmakaino acu izskatu ar Smokey Eyes divpusējo, profesionālo otu ar maigiem, smalkiem sariņiem! Divi vienā ekspresīvam, profesionālam acu meikapam! Iepakota praktiskā maciņā- brīžiem, kad esi ceļā.