Vērtēšana Mājsaimnieču olimpiādē būs nopietna- iepazīsties ar žūrijas locekļiem!

15. May 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Protams, protams, nevienā pasākumā neiztikt arī bez kāda nopietnāka brīža, vai ne? Šoreiz visa nopietnība slēpjas tajā, ka katru no jums tā paklusītēm vēros un vērtēs kompetenta žūrija, lai spētu izvēlēties kādu no jums kā kāda interesanta titula īpašnieci! Ar tituliem jau iepazīstinājām, laiks iepazīties ar žūrijas locekļiem!

Žūrijā šogad tādas interesantas personības kā sievišķīgā Spices vadītāja Iveta Lāce, ko satiksim Monton stafetē "Dāma sporta klubā".

Aktieris Andris Bulis piedalīsies Jysk stafetes "Pizas tornis" vērtēšanā. Starp citu, ekspedīcijas Andrim nav svešas, jo pavisam nesen varējām vērot arī viņa piedzīvojumu garu TV ekrānos!

Un cilvēks, kurš zin visu par zaļumu nozīmīgumu uzturā - diētas ārste Lolita Neimane būs sastopama Bio2You stafetē "Skaistuma stafete".

Savukārt, kolorītā modes māksliniece Elita Patmalniece savu vietiņu atradusi Veselības centra 4 stafetē "Dynasty veiklas rociņas". Mīļās dāmas, trenējiet veiklību jau tagad!

Vai atceraties vienu no spilgtākajiem personāžiem pagājušā gada Mājsaimnieču olimpiādes žūrijas sastāvā? Tieši tā - arī šogad kopā ar mums būs Roberto Meloni! Šoreiz - stafetē "Elkor precīzākā mājsaimniece".

Sievišķīgā, un jāsaka - arī sportiskā auguma īpašniece, pievilcīgā, šarmantā Ieva Adamss Kabuki stafetē vēros, kā jums visām ies "Dārzeņu rīta rosmē"!

Bet žurnāliste Una Ulme visā nopietnībā piedalīsies Debenhams stafetes "Mīļā, palīdzi!"vērtēšanā! Mīļās, jūs noteikti zināsiet, kā palīdzēt, vai ne? Ar smaidu un pozitīvu attieksmi!

Nupat noslēdzās fantastisks deju šovs, kurā uzvaras laurus plūca tieši Liene Greifāne, jā - un arī viņa būs kopā ar mums! Pie tam, visai sportiskās aktivitātēs, jo piedalīsies Sportland stafetes "Sportland duelis" vērtēšanā.

Nāc, izaicini sevi un piedalies!

20150506135241-59588.jpg 

Sportiskām mājsaimniecēm sportiskas aktivitātes!

Māmiņu Klubs

Un KO TU VĒL GAIDI? PIESAKIES ŠEIT, aizpildot anketu zemāk!

20150429143708-53069.jpg

20130207094525-94009.jpg

www.spicehome.lv