Office 365 Home Premium manām acīm

Office 365 Home Premium manām acīm

23. Mar 2013, 08:48 liigad liigad

Kad Māmiņu klubā uzsāka informatīvo kampaņu par jaunajām tehnoloģijām, nodomāju, ka kārtējo reizi būs raksti, kurus nebūs interesanti lasīt, kur nu vēl kaut ko no tā iemācīties. Kad izlasīju pirmo rakstu sapratu, ka šī lieta tiešām mani interesēs, jo visa mana darba diena paiet sēžot pie datora, tāpēc viss jaunais, kas varētu atvieglot manu dzīvi mani ļoti interesē. Tāpēc iespēja izmēģināt jauno Office 365 Home Premium man iepatikās.

Tad mājās noskatoties Online TV videosarunu biju pārliecināta, ka man ir jāizmēģina Office 365 Home Premium.

Tad nu devos uz Microsoft mājaslapu, lai reģistrētos un iegūtu iespēju izmēģināt mēnesi par brīvu.

Sākumā viss gāja raiti, bet tad, kad vajadzēja reģistrēt karti radās problēmas. Rakstīju gan MK, ka manu karti piereģistrēt nevar, gan pēc tam arī uz atbalsta dienestu. Pēc kā arī man neizdevās piereģistrēties, tad jau atmetu cerības, ka varētu izmēģināt Office 365 Home Premium. Bet tad pamanīju, ka māmiņas ar tādām pašām kartēm var piereģistrēties, tad sapratu, ka KARTĒ JĀBŪT NAUDAS LĪDZEKĻIEM, JO REĢISTRĒJOTIES ATSKAITA NO KONTA 1LS. Kad nu biju saņēmusi naudiņu uz konta piereģistrējos un lejuplādēju Office 365 Home Premium savā datorā.

 

Jau skatoties Online TV videosarunu uzzināju, ka Microsoft ir parūpējies, lai ar SKYPE starpniecību varētu sazvanīt cilvēkus uz parasto telefonu uz 40 valstīm. Tas manā gadījumā ļoti noderēs, jo daudzi draugi dzīvo ārzemēs.

Ja runājam par SKYDRIVE, tad šo pakalpojumu jau biju izmantojusi, jo tādā veidā draugam palīdzēju ar bakalaura darba rakstīšanu, lai nebūtu jāsūta caur e-pastu vai SKYPE faili, es tiem vienkārši varēju tikt klāt un izlasīt, kā arī izteikt savas domas par to, kas vēl būtu jāuzlabo.

Tagad protams SKYDRIVE izmantoju arī savām vajadzībām, bet viens mīnuss gan ir darbā šiem dokumentiem nevaru piekļūt, jo sistēma neļauj piekļūt internetā SKYDRIVE vietnei.

Protams bildes, ko var kopīgot ar SKYDRIVE vietni ir vienkārši fantastiska lieta.

20130323084200-64989.jpg

Priecē tas, ka no telefona varu piekļūt savai  ONE NOTE piezīmju grāmatiņai , lai zinātu, ko tad nepieciešams iegādāties. Tā kā pirms tam parasti no rītiem sastādīju uz lapiņas sarakstu ar to, ko nepieciešams iegādāties, tagad tas krietni atvieglo manu dzīvi.

20130323084228-60157.jpg

Vēl esmu sākusi izmantot ONE NOTE, lai pierakstītu savas idejas blogiem, diskusijām un online konferencēm Māmiņu kluba Juridisko lietu klubiņā.

20130323084300-55343.jpg

Jaunajā WORD 2013 priecē daudzās veidnes, kas jau ir sagatavotas. Tas tiešām atvieglo darbu, jāsaka, ka tas ir lielisks palīgs darba meklētājiem, jo ir CV šabloni, kuros tev pašam nav jādomā, ko rakstīt CV un ko nerakstīt, viss jau ir uzrakstīt tikai jāievieto informācija par sevi.

20130323084639-33602.jpg

Iespējas, ko sniedz jaunais EXEL 2013 mani vienkārši priecē, jo parasti ģimenes budžetu plānoju uz baltas lapas ar roku, tagad to var izdarīt trīs reiz ātrāk. Ja kas esmu jau ieplānojusi Office 365 Home Premium pirkumu pa mēnešiem.

Tā kā darbā bieži jāveido prezentācijas mācībām, tad nu POWERPOINT 2013, tagad ir man neatņemam dienas daļa, jo tā kā darbā tiek lietots Open Office, kas nu nepavisam nav ērts, tad nu tagad jūtos atvieglota, jo prezentācijas varu izveidot krietni ātrāk.

Tā kā darba vietā esmu organizatoriskais cilvēks, tad katram kolēģim uz vārda dienām un dzimšanas dienām veidoju apsveikumus – saku uzreiz esmu iemīlējusies PUBLISHER 2013, jo šajā programmā jau tapušas 4 apsveikuma kartītes kolēģēm (jo kā zinām Mārām 25.martā ir vārda dienas, kā arī divas gaviļnieces, kam 24.martā un 27.martā ir dzimšanas dienas), kuras nu man būs tikai jāizdrukā. Tāpēc ļoti priecājos par esošo veidņu klāstu.

20130323084701-99032.jpg

Vēl viena lieta, ko atrisināja PUBLISHER 2013 ir tas, ko dāvināt vecākiem Ziemassvētkos, tie noteikti būs kalendāri ar mūsu foto un jau tagad zinu, ka viņi būs sajūsmā par šādu dāvanu.

 

Kā pēdējais jāpiemin OUTLOOK, ko izmantoju arī ikdienā savā darba vietā. Tagad to izmantoju, lai apvienotu visas savas pastkastītes, kas ir gan inbox.lv, gan gmail.com, lai apvienotu vienā vietā un man vairs nebūtu jāstaigā pa neskaitāmiem saitiem, lai izlasītu visus e-pastus.

 

Mani secinājumi:

Office 365 Home Premium ir piemērots jebkuram, tā iespējas ir tik pat daudzveidīgas kā mēs paši, katram taču sava gaume. Un Office 365 Home Premium ir piemērots jebkurai gaumei.

Microsoft varētu padomāt par atlaižu sistēmu ģimenēm ar bērniem, jo dažiem šiem 6,99Ls mēnesī ir tiešām svarīga nauda.

Reģistrācija ir pārāk ilga un nogurdinoša. Kā arī informācija par to, ka kartei jābūt reģistrētai drošiem pirkumiem internetā vajadzētu norādīt pirms kartes reģistrācijas, lai nebūtu jāpavada vēl vismaz 5 min pie telefona, lai noskaidrotu, ka tas ir jāizdara. Reģistrējot karti vajadzētu norādīt ar lielākiem burtiem, ka no kartes tiks atskaitīta summa, lai pārliecinātos vai šī karte darbojas, kā arī minēt šo summu.

Par jaunajām Office 365 Home Premium programmām kā cilvēks, kurš pie datora dienā pavada vismaz 10 stundas esmu sajūsmā, lai neteiktu vairāk. Jo tagad kad izmēģinu Office 365 Home Premium stundu skaits ir samazinājies no 10 līdz aptuveni 9 stundām, tas nozīmē, ka stundu vairāk es varu pavadīt ar ģimenei. Par to arī saku lielu paldies Microsoft.

Piedalies izglītojošā projektā un laimē Xbox 360 Kinect

20130312145234-70467.jpg