Nr.23. Ilze: Mīlestības valodu šķetinot....

Nr.23. Ilze: Mīlestības valodu šķetinot....

27. Jan 2013, 18:51 mamma27 mamma27

1. Jāsaka ka šis bija visgrūtākais uzdevums,jo mirklis vienai bija tikai naktī, un tad nu miegs ņēma virsroku. Tad nu pa laiciņam piesēdos un kaut ko pierakstīju. Varbūt traucēja radošais haoss kas valda mājas ,kad ir divi bērni,varbūt vienkārši nebija noskaņojuma, bet varbūt nemāku savu mīlas valodu izlikt uz papīra. Tomēr pildot šo uzdevumu secināju,ka tas palīdzēs mūsu attiecībām jo vārdnīcu vīrs no manis dabūs valentīndienā. Iespējams vēl līdz tam papildināšu! Šī mums bija mīlestības nedēļa,jo es visu laiku uzbāzos ar saviem jautājumiem par to kā viņš izjūt mīlestību,kā grib no manis to saņemt,ko vajadzētu mums kopā iesākt ,lai attiecības būtu ar dzirkstelīti. Viegli nebija,jo viņš nav liels runātājs. Tomēr nedēļa ir galā un uzdevums izpildīts.

Ko tad dara man vīrs tādu ,kad es varu teikt- jā ,tu mani tiešām mīli!

Tas noteikti ir kad man ir slikti-slima, sagurusi vai nomākata,guļu gultā un negribu celties. Bez prasīšanas un lūgšanas,viņš man pagatavo gardu tēju un kādu gardumu, un atnes to gultā. Paņem mazo Denīzi un ļauj man kādu mirkli palikt gultā un pavāļāties.

Kad viņš atnāk mājās un iedod man buču.

Mirkļos ,kad zvana un uztraucas par mani,ja kaut kur sanāk braukt vienai ar mašīnu un bērniem. Kaut nemitīgā kontrolēšana mani kaitina,tas tomēr liecina par to,ka mīl mani un uztraucas.

Brīžos kad saņemu kādu negaidītu dāvanu vai pārsteigumu no viņa. Tas gan nenotiek bieži,tieši tāpēc tie ir tik mīļi!

Vēl noteikti es jūtu ka viņš mani mīl, naktīs,kad mīļi pieglaužas,apskauj un noskūpsta. Es to jūtu,kaut arī viņš domā ,ka jau sen guļu.

Kad neskaitāmas reizes noguris atnāk mājās un gatavo vakariņas.

Tas viss un vēl daudzas neskaitāmas lietas man norāda uz to ,ka mans vīrs tiešām mani mīl.

2.

 Vīrieši tiešām ir nerunīgi. Bet nedaudz informācijas tomēr man izdevās iegūt.

Viņš atzinās ka mīl mani laikam tāpēc,ka es neesmu tipiska blondīne,kurai galvenais ir vazāšanās pa veikaliem, krāsošanās un nauda. Viņam patīk ka es esmu aktīva, iesaistos dažādos pasākumus, nekad nesēžu uz vietas un nežēlojos par grūtībām. Tas gan arī dažreiz nogurdinot,jo gribas vienkārši pasēdēt mājas ,paskatīties TV un iedzert aliņu.

VIŅŠ jūt, ka viņu mīl ja:

Es ļauju atpūsties viņam ,kad viņš pārnāk no darba.

Pamasēju muguru ,kad ir bijusi grūta darba diena.

Šad tad arī viņam nopērku ko garšīgu-ne tikai bērnam. Arī končas skaitāsJ

Ļauju paskatīties iemīļotās TV pārraides ,kaut arī man ne visai tās patīk.

Vienkārši paguļu blakus ,lai viņš jūt ka esmu ar viņu un viņam līdzās.

Šad tad ļauju viņam aizlaist makšķerēt un nekontrolēju cik ilgi būs prom.

„ Laikam jau tas ka apprecējies ar mani un piekriti bērniem ir reāls pierādījums ka mīli mani.”

Ēst taisīšana, buču došana, bērnu audzināšana ir pašsaprotamas lietas un tas mums abiem ir jādara. Tāpēc viņš uzskata ,ka tas neskaitās.

3.Vārdnīcas izveidošana bija visvajadzīgākais uzdvums mūsu attiecībām.

Vārdnīca tev par mani.

Lai arī šķita ka viegls uzdevums ,nebūt tā beigās nebija. Jo laikam jau arī runājot par sajūtām es neesmu diez ko daiļrunīga. Bet tomēr uzrakstīju lietas,ko ne vienmēr izdodas pateikt acīs. Tad nu lasot ,ceru,ka viņš to ņems vērā.

Atbalsts: šad tad arī man ir grūti ,tāpēc atbalsti un esi līdzās grūtos brīžos.

Bērni: lai arī zinu,ka viņus ļoti mīli, vakaros pēc darba būtu labi,ja vairāk laika pavadītu tieši ar viņiem. Citādāk es vienkārši jūdzos nost esot mamma 24h.

Bučas: dod man tās cik vien bieži vari! Esmu atkarīga!!!

Dāvanas: tām nav nozīmes,bet sievietes mīl ar acīm, tāpēc īpašos svētkos neaizmirsti mani iepriecināt kaut ar šokolādi vai mīļākajām konfektēm. Galvenais ka tu atceries ,nevis dāvanas cena vai lielums.

Jūtas: zinu ,ka sabiedrībā tev nepatīk izrādīt savas jūtas tāpēc neko neprasu. Bet šad tad vienkārši apskauj mani-kad neviens to neredz.

Uzticība: kaut arī esmu no dabas flirtētāja, atceries ,ka mīlu tevi un vienmēr būšu uzticīga. Man nevajag  nevienu citu.

 

Ziedi: tie man nepatīk, tomēr šad tad tomēr būtu feini ,ja tu man tos uzdāvinātu-tā pat vien, bez iemesla.

Vārdnīca tev par MUMS.

Attiecības:  tās ir jākopj un jārūpējas par tām, lai mums viss izdotos ,rūpēsimies par attiecībām kopā.

Greizsirdība: Mazās devās ir pieļaujama, bet atceries, kas par daudz ,tas par skādi.

Īpašās dienas: tās ir kāzu gadadiena, mūsu kopā saiešanas diena. Pavadīsim tās kopā ,lai atcerētos un piederētu tikai viens otram.

 Laiks sev: mēs esam viens vesels ,tomēr lai pastāvētu un augtu vajag laiku arī sev, tāpēc ļausim viens otram atpūsties un pilnveidoties arī individuāli, ne tikai kopā.

 Kontrole: pārlieku liela kontrole traucē, tomēr saproti, ka ir reizes, kad gribu pārliecināties vai viss ir labi. Saproti mani un nedusmojies.

Pieskārieni: Sniegsim tos viens otram, jo bez tiem ir grūti dzīvot.

Runāšana: tev nepatīk runāt par jūtām un izjūtām. Tomēr šad tad pasaki ko domā, ko jūti un gribi, lai nebūtu pārpratumu.